márc 31, 2021
7 Views
0 0

Biden kutyája ismét megkapott valakit a Fehér Házban

Written by

Alig tért vissza Major kutya a Fehér Házba, ismét harapási ügybe keveredett, közölte a Jill Biden szóvivője kedden. Az esetről sok minden nem derült ki, annyit tudni, hogy a megharapott fehérházi alkalmazott óvatlan volt, és a történtek után a helyszínen ellátták, vissza tudott menni dolgozni, írja a BBC

Fotó: JIM WATSON/AFP

A Biden házaspárnak két németjuhásza van, Major a Fehér Ház történetének első menhelyi kutyája. Michael LaRosa szóvivő elmondása szerint Major még mindig csak ismerkedik az új környezetével, és keddi sétája közben kapott meg valakit. 

A CNN úgy tudja, hogy a Nemzeti Park Szolgálat egy alkalmazottját kapta meg a kutya. 

Major és Champ, a Biden házaspár 13 éves kutyája is el kellett már egyszer hagyják a Fehér Házat: március 8-án, amikor Major már megharapott valakit. A beszámolók szerint a kutya már beköltözése óta folyamatosan ugatta a fehérházi alkalmazottakat. Biden ezzel kapcsolatban arról beszélt egy tévéinterjúban, hogy Major még szokja az új életet: akárhova fordul, folyamatosan új emberek bukkannak fel ott, és Major csak védeni próbálja a gazdáját. 

Biden szerint amúgy a fehárházi alkalmazottak 85 százaléka imádja a kutyát, Major őket csak megnyalja és csóvál neki, de érthető, hogy vannak emberek, akik nem szívesen vannak kutyák társaságában. 

A házaspár kölyökként fogadta örökbe a kutyát egy menhelyről még 2018-ban. Az idősebb eb, Champ viszont járt már korábban a Fehér Házban, amikor Biden alelnök volt. 

444.hu/2021/03/31/biden-kutyaja-ismet-megkapott-valakit-a-feher-hazban

Komment írása

Article Categories:
444 · Fehér ház
banner

Vélemény, hozzászólás?