okt 12, 2020
4 Views
0 0

“Bezzegromániában” gyorsforgalmi utat is lopnak (videó)

Written by

“Bezzegromániában” gyorsforgalmi utat is lopnak (videó)

Romániában nagy divat mostanában, hogy a sztrádaépítések miatt aggódó civilek drónfelvételeket készítenek a munkálatok stádiumáról. A Craiova és Piteşti között épülő gyorsforgalmit bemutató friss felvétel kiválóan illusztrálja, hogy hogyan tűnnek el az építkezési anyagok.

Munkások helyett építkezési anyagokat lopó brigádot kaptak lencsevégre az egyik sztrádaszakaszon – hívta fel rá a figyelmet a foter.ro hírportál.  A tízperces felvétel máris remekül indul: munkást természetesen sehol a környéken nem látunk, ehelyett egy kilenctagú csoportot figyelhetünk meg lopás közben: a társaság úgy pakolja be egy szekérbe az építkezési anyagokat, mintha nem lenne holnap- jegyzi meg a felvételt közlő híroldal.

[embedded content]

A csapat egyik kiskorú tagja észrevette a drónt (neki nem kellett cipekedni, volt ideje), erre a társaság rettenetesbe kapcsolt, egyenként felugrottak a megpakolt járgányra, de arra még jutott idő, hogy a munkálatokon résztvevő asszony bemutasson a kamerának, mielőtt a gyeplőfogó ember a lovak közé csapott- részletezte a döbbenetes eseménysort a cikk szerzője.

Forrás: foter.ro/Fotó: foter.ro

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;} pestisracok.hu/bezzegromaniaban-gyorsforgalmi-utat-is-lopnak-video/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?