márc 31, 2021
15 Views
0 0

Bevétel nélkül maradt Bebe: „Még kőműves munkára is jelentkeztem, de oda se vettek fel”

Written by

Nem talál munkát Abebe Dániel, azaz Bebe. A Back II Black egykori énekese más előadókhoz hasonlóan a koronavírus-járvány miatt került nehéz helyzetbe, elmondása szerint tavaly március óta nem volt bevétele. Állandó fellépések hiányában hamar új munka után nézett, egy étterem futáraként kezdett el dolgozni, hogy megélhetését biztosítsa, ám ezt egy idő után abba kellett hagynia. A zenész az álláskereséssel azonban nem hagyott fel, önéletrajzát 26 helyre adta be.

(A legfrissebb hírek itt)

– Nehéz a helyzet, gyakorlatilag egy éve nulla bevételem van. Egyedül a raktárkoncerttel tudtam némi pénzhez jutni, amit szétosztottunk a zenekarommal. Igyekeztem más munka után nézni, de minden próbálkozásom hiába volt. A járvány miatt annyian lettek munkanélküliek, hogy az összes állást betöltötték. Az elmúlt időszakban 26 helyre adtam be az önéletrajzomat, de onnan is csak ketten hívtak fel, hogy mást választottak. Egy kedves barátom étkezdéjében két hétig futárkodtam, de az emberek olyan kedvesek voltak, hogy mindenhol behívtak kávézni, beszélgetni, én pedig nem tudtam haladni a munkával. Nem akartam a barátomnak gondot okozni, ezért végül eljöttem. Még kőműves munkára is jelentkeztem, de oda se vettek fel – mondta az AcNews-nak elkeseredetten Bebe, aki így a tartalékaiból él a szerelmével, Bogival.

– Még tavaly kezdtem el gyűjteni, mert szerettük volna a házat felújítani. Jelenleg az arra félretett pénzt éljük fel, ami még valameddig kitart, de azt nem tudom, hogy utána mi lesz. Bogi táplálkozási tanácsadóként most is dolgozik, hol otthonról, hol a munkahelyéről, az ő fizetése most az egyetlen bevételünk. Gyakorlatilag ő lett a családfenntartó, ami azért bántja a büszkeségemet, mert ez a férfi dolga, de remélem, ez hamarosan megváltozik – mondta bizakodóan az énekes.

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/abebe-daniel-bebe-bevetel-nelkul-maradt/ghw2dvc

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?