máj 26, 2021
19 Views
0 0

Betépve, jogsi nélkül vezetett a rendőrségre egy miskolci férfi

Written by

Nem gondolta túl a rendőrségi idézését az a 47 éves miskolci férfi, akit kedd délelőtt a Szeles utcában vontak intézkedés alá Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály egyenruhásai. A férfi tolt egy kis kábítószert, aztán kocsiba ült, hogy beautózzon a kapitányságra egy másik ügye miatt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a sofőr zavartan viselkedett az intézkedés során, és a mozgása is koordinálatlan volt. A sofőr elismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt bódító hatású szereket vett be, illetve jogosítvánnyal sem rendelkezik.

A férfit a járőrök előállították mintavétel céljából, melyek során drogtesztet is alkalmaztak vele szemben, mely pozitív értéket mutatott. Az eljárás során a rendőrök azt is megállapították, hogy a férfinak aznapra volt jelenése a rendőrségen egy korábbi közlekedési bűncselekmény miatt, gyanúsítotti kihallgatás végett.

A rendőrök büntető eljárást indítottak a sofőrrel szemben járművezetés bódult járművezetés gyanúja miatt, valamint engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást is kezdeményeztek, és őrizetbe is vették.

24.hu/belfold/2021/05/26/betepve-jogsi-nelkul-vezetett-a-rendorsegre-egy-miskolci-ferfi/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?