ápr 7, 2021
0 Views
0 0

Berki Krisztián megtartotta az ígéretét: bepótolta a mulasztást – videó

Written by

Ahogy korábban a Blikk is megírta, Berki Krisztián és Mazsi ismét felkerekedtek, hogy elutazzanak pihenni egy kicsit. Ahogy azt már megszokhattuk tőlük, ezúttal is egy egzotikus helyet vettek célba, s bár egyelőre nem derült ki, pontosan hol időznek, az biztos, hogy egy trópusi vidéken, ahol tombol a nyár és nyoma sincs a korlátozásoknak.

(A legfrissebb hírek itt)

Berki és Mazsi Instagram-oldalán azóta csak úgy ömlenek a fotók, amelyek persze, nem biztos, hogy jól érintik azokat az embereket, akik már egy éve bezártságban élnek a járvány miatt. A párt ez persze, egy csöppet sem zavarja, igyekeznek minél több képpel igazolni, mennyire jól érzik magukat azon a távoli helyen, ahol nincs más dolguk, mint halmozni az élvezeteket.

Berki hétfőn a partról jelentkezett be, közvetlenül azután, hogy lement a nap.

„Erről a naplementéről most lemaradtatok…. Ígérem, holnap kihozom időben a telóm, hogy veletek is megoszthassam” – írta a bejegyzésben.

Betöltés…

A követőinek nem is kellett sokat várniuk, mivel kedd este olyan naplementét mutatott nekik, amitől biztos, hogy elállt a lélegzetük: fotó helyett ugyanis egy videó érkezett.

„Ahogy ígértem nektek….. Dőljetek nyugodtan hátra, akár otthon a fotelben és élvezzétek velünk együtt a csodálatos naplementét” – olvasható a bejegyzésben.

Betöltés…

EXTRA AJÁNLÓ
Itt az igazság a lézeres szőrtelenítésről (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/berki-krisztian-naplemente-nyaralas/hphqyl5

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?