máj 31, 2021
18 Views
0 0

Ben Affleck után máris új férfi oldalán keresi a boldogságot Jennifer Lopez?Most egy másik exével látták az énekesnőt

Written by

A két zenész kapcsolatát közel tíz éven keresztül kis túlzással mindenki irigyelte a szórakoztatóiparban, amellett ugyanis, hogy mind a ketten a latin zene legismertebb alakjai közé tartoznak, 2006-ban A tánc szenvedélye címmel egy közös filmet is a piacra dobtak, ami hatalmas sikert aratott a rajongók körében.

(A legfrissebb hírek itt)

Marc Anthony és JLo házassága kezdetben lángoló volt, ám viszonylag gyorsan véget ért / Fotó: Northfoto

Marc Anthony és JLo házassága kezdetben lángoló volt, ám viszonylag gyorsan véget ért / Fotó: Northfoto

Anthony előtt pár évvel azonban egy másik szupersztárnak is sikerült elgyengítenie Lopez szívét, ő pedig nem más volt, mint az Oscar-díjas színész-rendező, Ben Affleck, akivel ráadásul éppen pár héttel ezelőtt kezdték el újra összeboronálni az énekesnőt.

A páros tagjai ugyanis rendszeresen mutatkoztak közösen nyilvános helyeken, sőt, pár nappal ezelőtt még edzeni is közösen mentek, a teremben pedig egy pillanatra sem titkolták, hogy újra együtt vannak.

Fogták egymás kezét, ölelkeztek, csókolóztak. Nem próbálták titkolni a kapcsolatukat. Láthatóan nagyon odavannak egymásért és az együtt töltött időért – nyilatkozta az edzőteremben látottakról a People informátora.

Hiába a rügyező kapcsolat, az 51 évesen is szívdöglesztő formában lévő Lopez ugyanis úgy tűnik egyszerre több vasat is tart a tűzben, lévén, hogy a konditermes affér után néhány nappal már volt férje oldalán mutatkozott egy Miamiban található szállodában.

Sok szállodai vendég felismerte őket, szuper kedvesek és vidámak voltak mindenkivel akik odamentek hozzájuk. Jennifer láthatóan boldog és remek a kapcsolata Anthonyval, aki vigyáz a gyerekeikre, amíg JLo Dominikán forgat – mondta a neve elhallgatását kérő forrás.

Könnyen lehet tehát, hogy hiába a Ben Affleck iránt közel húsz év után újra fellángolt szerelem, az énekesnő végül gyermekei apja mellett teszi le a voksát. Bárhogy is lesz, a szupersztárokból álló csapatnak az elmúlt évek legérdekesebb szerelmi háromszögét sikerült összehozniuk.

Ben Affleck aligha akar újra lemondani a latin szépségről / Fotó: Northfoto

Ben Affleck aligha akar újra lemondani a latin szépségről / Fotó: Northfoto

Képtelen elengedni

Bár Marc Anthony és Jennifer Lopez kapcsolata kívülről egy valódi tündérmesének tűnt az igazság az, hogy viszonylag rövid idő alatt kialudt bennük az egymás iránt érzett szenvedély, ami végül a váláshoz is vezetett. Ennek fő oka alighanem Anthony hűtlensége volt, amin JLo annak ellenére sem tudta túltenni magát, hogy volt férjével megállapodtak, közös gyermekeik érdekében jóbarátok lesznek.

Hét évig voltam ebben a kapcsolatban, de már az elején rájöttem, hogy az egész egy hiba. Nehezen engedtem el ezt a hibát. A váláskor könnyebb lett volna, ha kiadhatom a csalódottságomat és a haragomat, de Marc a gyerekeim apja, ez pedig örökre összeköt bennünket. Ezen már nem lehet változtatni, nem törölhetem ki az életemből, megoldást kellett találni. Életem legnehezebb feladata ma is – nyilatkozta még 2016-ban az énekesnő.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/jennifer-lopez-volt-ferj-hazassag/80pwzsc

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?