máj 30, 2021
12 Views
0 0

Belehalt sérüléseibe a 19 éves motorversenyző hatalmas bukása után

Written by

Meghalt a svájci Jason Dupasquier-t, aki a gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz Nagydíján a Moto3-asok szombati kvalifikációjában szenvedett balesetet.

A 19 éves motorversenyző kilences kanyarban bukott, és a mögötte haladó japán Szaszaki Ajumu nekiment a svájci versenyzőnek, aki az eszméletlenül csúszott tovább az aszfalton. Ezután a firenzei kórház intenzív osztályára szállították mentőhelikopterrel, de vasárnap kiderült, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

Dupasquier a sportág egyik nagy tehetségének számított, összetettben tizedik helyen állt, az idei összes futamon pontszerző helyen zárt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

24.hu/sport/2021/05/30/moto3-jason-dupasquier-meghalt/

Komment írása

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
24.hu · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?