okt 13, 2020
8 Views
0 0

Bejött neki a tévézés: a jövőben is viszont láthatjuk vajon Győrfi Pál fiát a képernyőn? Ő maga árulta el a választ

Written by

A Dancing with the Stars első kiesője a Blikk SztárChat vendégeként elárulta, továbbra is videós influenszerként képzeli el a jövőjét, de nem csak a vicces tartalmakat gyártja majd.

– Szeretnék hasznos dolgokat csinálni, például oktató vagy nehezebb témákat feldolgozó videókat is – árulta el a fiatalember, aki úgy tűnik, ezzel a tervével követi az édesapját, Győrfi Pált (55), az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét.

(A legfrissebb hírek itt)

A papa mostanra szinte már családtag a magyar háztartásokban, hiszen már a koronavírussal kapcsolatos klipek előtt is készült vele oktatóvideó, például az újraélesztésről. Ebből a fia sem maradhatott ki.

– Ő régóta és sok helyen igyekszik elterjeszteni azt a módszertant, amivel életet lehet menteni. Amikor lehetősége nyílt átadni, el is sajátítottam, aminek örülök is, hiszen a képesség, hogy valakinek visszaadhatjuk az életet, az egyik legszebb dolog a világon – vallotta be a fiatalember.

Középiskolai szerelme van mellette

A hölgyeknek rossz hírünk van: hiába a sok rajongó és a talán hirtelen jött népszerűség, Győrfi Dániel szíve foglalt – árulta el a Blikk olvasóinak az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál fia.

Segített édesapád a felkészülésben? Hiszen korábban szerepelt ő is hasonló táncos műsorban, ahol nem is vallott szégyent.

Győrfi Dani: Mivel elég sok idő töltöttem a tánctanulással, így amikor végre az apukámmal beszélgethettem, nem a táncról akartam vele diskurálni.

Van esélye bárkinek is nálad, vagy foglalt a szíved? Ha igen, mit lehet tudni a kedvesedről?

Győrfi: Igen, van barátnőm, egy gimibe jártunk.

Bár hamar véget ért ez a kaland a számodra, fogsz még táncolni?

Győrfi: Azt gondolom, egyáltalán nem kellene veszni hagyni azt, amit eddig megtanultam, úgyhogy igen, szeretném folytatni.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A szépség könyve: jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
Mire figyeljünk terhesség idején? Így előzhetjük meg a tüneteket (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/gyorfi-dani-dancing-with-the-stars-kieso/0meevey

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?