márc 31, 2021
8 Views
0 0

Bedrogozva támadt a mentősökre egy férfi a XVI. kerületben

Written by

Vádat emeletek egy 22 éves férfi ellen, aki alkoholtól és kábítószertől befolyásolt állapotban rátámadt és bántalmazta a segítségére kiérkező mentősöket – közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész.

Az incidens még 2019-ben történt a XVI. kerületben. A vádlott drogot és alkoholt fogyasztott, ennek kombinációjától rosszul lett, elterült a földön. Egy arra sétáló pár kihívta a mentőt az eszméletlenül fekvő fiatal férfira, aki miután a kiérkező mentősök ébresztésére magához tért, rájuk támadt. 

Először szitkozódni kezdett, majd a mentőautó vezetőjét tenyérrel megütötte, az mentőápolót pedig többször mellkason rúgta, majd miután a sértett ettől elesett, a vádlott tovább rugdosta a földön. A mentőápoló bordatörést és zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A vádlott a mentők segélyhívására kiérkező rendőröket pedig leköpte. 

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, súlyos testi sértés bűntette, valamint könnyű testi sértés és becsületsértés vétsége miatt vádat emelt, és végrehajtandó börtönbüntetést indítványozott – olvasható a fővárosi főügyésznek az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

index.hu/belfold/2021/03/31/mentokre-tamadt-egy-reszeg-ferfi-vadat-emeltek-ellene/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Belföld · Index.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?