máj 18, 2021
9 Views
0 0

Bayern: az „új Neuerként” érkezett, csupán egy bajnoki után kölcsönadnák

Written by

Sajtóhírek szerint a volt Bayern-edző, Niko Kovac által irányított AS Monaco és a szintén a francia élvonalban szereplő Lille is szívesen látná soraiban Alexander Nübelt. A 24 éves kapus múlt nyáron szerződött a Bayern Münchenhez, ám Manuel Neuer mögött csupán négy tétmeccsen kapott lehetőséget ebben az idényben, a Bundesligában pedig csak múlt hétvégén mutatkozott be müncheniként.

Alexander Nübel Franciaországban szerezhet hasznos tapasztalatokat (Fotó: AFP)


Hirdetés

Bár egy éve még úgy nyilatkozott, ha miatta ugyan nem is játszik, akkor is rengeteget tanulhat Manuel Neuertől – egy idény után viszont változni látszanak Alex Nübel prioritásai. 

A 24 éves kapus a Sky információi szerint védeni szeretne, és szívesen igazolna kölcsönben más klubhoz. Érdeklődőben nincs is hiány, az AS Monaco és a Lille akár kétéves kölcsönszerződéssel is megszerezné a futballistát. Szintén az érdeklődök közé tartozik a Borussia Dortmund, ám utóbbi klubnak nincs sok esélye: Nübel inkább a Bundesligán kívül szerezne tapasztalatokat. 

A kapus 2020 tavaszán kötelezte el magát a Bayern mellett, akkor még bizonytalan volt a posztrivális Neuer sorsa, akivel csak hónapokkal később egyezett meg a bajor klubvezetés a 2021 nyarán lejáró szerződésének meghosszabbításáról.

Nübel korábban a Paderborn második csapatában, 2015 nyarától pedig a Schalkéban szerepelt. Utóbbi együttes a szerződése lejártával volt kénytelen lemondani az U21-es válogatott labdarúgó szolgálatairól.

Neuer jelenlegi szerződése 2023, Nübelé 2025 nyaráig szól a Bayern Münchennél.

www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-az-uj-neuerkent-erkezett-csupan-egy-bajnoki-utan-kolcsonadnak-2827063

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?