márc 30, 2021
5 Views
0 0

Bayer Zsolt a rakpartnyitásról: Mindenki hülye, Karácsony Gergely meg egy kretén

Written by

Durva kijelentésekre ragadtatta magát Bayer Zsolt a HírTv Sajtóklub című műsorának hétfő esti adásában, a többi között Karácsony Gergelyt is sértegette. A publicista, a Fidesz 5. számú párttagkönyvének tulajdonosa azon akadt ki, hogy a főpolgármester megnyitotta a rakpartokat a gyalogosforgalom előtt a hétvégére.

Ahogy arról az Index is beszámolt, a járványügyi helyzet ellenére, ámde a jó idő hatására zsúfolásig megteltek a budapesti rakpartok, utcák és kirándulóhelyek. Beszámolók és fotók tanúsága szerint sokan maszkviselés szabályát is figyelmen kívül hagyták.

Ez szúrta Bayer Zsolt szemét is. Szerinte elsősorban nem az embereket kell hibáztat, de azért egy kicsit hibáztatta őket is, majd ezt mondta:  

…nem kötelező hülyének lenni. És az, hogy a főpolgármester egy kretén és ezt megcsinálja az egy dolog, de hogy mindenki ennyire hülye, tényleg ?!…hogy maszk nélkül odamegy a tömegbe és ott flangálnak, meg ücsörögnek a Margitszigeten a fűben egymás seggében maszk nélkül?!

Ezen egyébként Gajdics Ottó is értetlenkedett.

Én komolyan mondom, kezdek hajlani arra, hogy az összes ilyen hülyét meg kell ragadni erőszakkal, és bevinni, hogy kukucskáljon már be egy Covid-osztályra

 – jelentette ki indulatosan a Hír TV tartalomigazgatója. 

Közben a Demokrata főszerkesztője már előre megjósolta az apokalipszist. Bencsik András szerint az, hogy most megnyitották a rakpartokat egy vagy két hét múlva katasztrófát fog okozni, mert ő biztosra tudja, hogy azok közül, akik kimentek a hétvégén a rakpartokra „egy jelentős százalékuk koronavírussal fertőzött” volt, ami elképesztő hullámot fog elindítani – tette hozzá. 

Természetesen a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője sem hagyta szó nélkül a dolgot. Néző László úgy gondolja, az emberek joggal hitték azt, hogy ha Karácsony Gergely úgy döntött, megnyitja a rakpartokat, az nem veszélyes, ha az lenne, akkor nem hozta volna meg ezt a döntést a főpolgármester. 

Az Index kérdéseket tett fel Karácsony Gergelynek az ügyről. Amint a főpolgármester válaszol, cikkünket frissítjük.

(Az ominózus mondatok 12:58-tól hallhatóak a videóban.)

[embedded content]

index.hu/belfold/2021/03/30/karacsony-gergely-bayer-zsolt-szerint-egy-kreten-amiert-megnyitotta-a-rakpartokat-a-gyalogosok-elott/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Belföld · Index.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?