máj 28, 2021
6 Views
0 0

Bartájaként szerette, de kénytelen volt feljelenteni: még Házibuli Attilát is átverte Fekete Dávid

Written by

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, már börtönben van Fekete Dávid, akit csalás és sikkasztás miatt ítéltek el – ennek ellenére még mindig vannak újabb és újabb személyek, akik azt állítják: őket is átverte az egykori Megasztáros.

Most Tilinger Attila, a Házibuli Attilával sztárja vallotta be, bizony ő is egykori mentoráltja áldozata lett. A producer ugyanis rábízta az autóját megőrzésre még 2018-ban, a kocsinak azonban nyoma veszett.

“Évekkel ezelőtt valóban menedzsmentként álltunk Dávid mögött, de nyugodtan mondhatom, hogy akkoriban baráti kapcsolat volt köztünk” – kezdte a Borsnak Házibuli Attila, aki egy forgalomból kivont autót bízott az énekesre, mivel az nem fért el már náluk.

(A legfrissebb hírek itt)

“2018-ban Dávidot arra kértem, ha lehetőse van rá, vigye el az autókereskedés teleépre és tárolja ott, amíg eldől, mi lesz a sorsa. Dávid nagyon rendes volt, azonnal elszállította és még fotót is küldött róla, hogy letette a telepen az autót.”

A kocsit azonban soha nem látta már viszont a tulajdonosa, és máig nem is tudja, mi történt a járművével.

“A történethez hozzátartozik, hogy Dávid 2019-ben megkeresett engem azzal, hogy szeretne több millió forintot kölcsönkérni. Én akkor éppen egy súlyos operáció után lábadoztam a kórházban, kértem, hogy később térjünk erre vissza, így akkor nemet mondtam neki. Ettől a pillanattól kezdve többé nem reagált a hívásaimra és üzeneteimre. Azokra sem, melyekben arra kértem, hogy rendezzük a nála tárolt autóm sorsát. Fogalmam sincs, hogy mi lett az autómmal.

Attila végül a botrány kirobbanását követően, ügyvédje tanácsára maga is feljelentette az énekest, ahogy azt egyébként még többek közt maga Fekete Dávid felesége is tette.

“Nem tudhatom, hogy az autó mikor és milyen körülmények között bukkan majd fel és ugye, továbbra is a nevemen van… Bízom benne, hogy a rendőrség hamarosan a nyomára akad és nem kell éveken át részese lennem ennek a nagyon szomorú ügynek” – mondta az előadó, hozzátéve:

“Nagyon sajnálom mindazt, ami Dáviddal történt, hiszen egy tehetséges énekesnek tartom, aki többre volt hivatott, de mindenkinek felelnie kell a tettéért.”

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/hazibuli-attila-feljelentes-fekete-david-atverte/c7j0kz4

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?