okt 16, 2020
4 Views
0 0

Barátnője 13 éves unokahúgát csábította el ez a férfi – Folyamatosan szexuális tartalmú üzeneteket és képeket is küldött neki

Written by

A harmincas éveiben járó férfi 2018-ban ismerkedett meg és alakított ki baráti viszonyt az akkor még csak tizenegy éves fiatal lánnyal, akinek unokanővérével volt akkoriban szerelmi kapcsolata.

(A legfrissebb hírek itt)

A megalapozott gyanú szerint 2020-ra a férfi ugyan már szakított a barátnőjével, de a sértettel tovább tartotta a kapcsolatot csevegő applikáció segítségével. A beszélgetéseik során folyamatosan dicsérte az ekkor még mindig csak tizenhárom éves kislányt, aki annak hatására beleszeretett. Ezen kívül a férfi szexuális tartalmú üzeneteket és képeket is küldött neki– adta tájékoztatásul a Pest Megyei Főügyészség sajtótájékoztatójában

2020. nyarára komolyabbá vált a viszonyuk. 2020. júliusa és szeptembere között pedig több alkalommal is szexuális kapcsolatot létesített a férfi a lánnyal. Viszonyuknak az vetett véget, hogy a lány végül arról beszámolt a családjának.

(Ez is érdekelheti: Nem hagyta szó nélkül: fakanállal vágott vissza egy férfi az őt ért sérelemért – Mondjuk, elég durvára sikerült az akció)

Az Érdi Rendőrkapitányság szexuális visszaélés bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként a férfit. Az Érdi Járási Ügyészség az elfogott elkövető letartóztatását a bűnismétlés továbbá a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt indítványozta.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Újra a csúcson? Ezzel rukkolt elő a Huawei (x)
9 gyakori kérdés a hitelkártyáról: ezeket is érdemes tudni az igénylése előtt (x)

www.blikk.hu/aktualis/krimi/kiskoru-elcsabitasa-letartoztatas-erd/w1e5c5l

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?