márc 30, 2021
4 Views
0 0

Bánsági Ildikó vallomása: nagyon rossz nem tartozni sehová és senkihez se

Written by

A színésznő a Ripost7-nek adott exkluzív interjút, amelyből kiderült, a munkától mentes hónapokat azzal töltötte, hogy olyan barátokkal, kollégákkal beszélgessen, akikkel erre már régen nem volt lehetősége – írja a Metropol.

(A legfrissebb hírek itt)

„Az ember igenis botlik. Elvesztegeti például az időt, hogy azokkal beszélgessen, akikkel érdemes. Most elkezdtük keresni egymást azokkal a színész kollégákkal, akikkel elszakadtunk egymástól. Venczel Verával jót beszélgettem, nemrégiben felhívott Halász Judit is… Ilyenkor jut az ember eszébe, hogy jé, vannak emberek, akikkel tizenöt éve nem beszéltem! Régen mindenki találkozott mindenkivel. Most mindenki rohan, de a járvány előnye, hogy van idő, így újra tudunk beszélgetni” – kezdte a színésznő a lapnak.

(Ez is érdekelheti: Bánsági Ildikó őszintén vallott: ez volt a fő ok, amiért otthagyta a Nemzeti Színházat – itt fog szerepelni a jövőben)

Bánsági Ildikó próbálja úgy gondolni, hogy már mindent elért az életben, ám nagyon rosszul érzi magát amiatt, hogy nem tartozik sehová és senkihez sem.

„Most egy kicsit ez van: a magánéletben és a pályán is egyedül vagyok. ‘Nincsen apám, se anyám, se istenem, se hazám’” – mondta nevetve. „Valahogy légüres térbe kerültem. Olyan vagyok, mint egy szappanbuborék, amit fúj a szél. Pedig nem csináltam rosszul. Persze, az érzés megmarad, hogy a fenébe is, miért? Miért kell ennek így lennie? De akkor is meg kell lépnünk a helyesnek tartott lépéseinket. Semmi nem ment meg, csak ha bizonyos döntési pontokon jól cselekedtem. De ezt majd a Jóisten ítéli meg” – fejezte be Bánsági Ildikó.

Kiszámítható kölcsöre van szüksége?

Fix törlesztő, forint alapon a teljes futamidőn keresztül. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/bansagi-ildiko-szineszno-koronavirus-regi-baratok-magany/xbklygd

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?