nov 21, 2020
6 Views
0 0

Bánhidi Bence reméli, hogy decemberre ismét jó formába kerül

Written by

“Jó volt újra pályára lépni, hiszen több mint két hónap telt el úgy, hogy nem játszottam meccset” – nyilatkozta pénteken az M1 aktuális csatornán a beálló. Bánhidi Bence szeptember 17-én jelentette be, hogy megfertőződött, és szerdán az Eger ellen 47-27-re megnyert bajnoki találkozón négy góllal tért vissza.

(A legfrissebb hírek itt)

“Nagyon nehéz volt, hiszen a fizikai állapotom még nincs olyan szinten, amilyenen a betegség előtt volt, de minden nap azon dolgozom, hogy azt visszaszerezzem. Továbbra is türelmesnek kell lennem” – tette hozzá. A januári Európa-bajnokság, valamint az előző Bajnokok Ligája-idény legjobb beállójának is megválasztott kézilabdázó közölte, soha nem fordult elő, hogy ennyi ideig, hét hétig nem sportolt. A nyári szünet öt-hat hétig szokott tartani, de akkor egyénileg kiszabott feladatokat kell végezniük, amit teniszezéssel és futással egészít ki.

“Már három hete edzek, de a meccs megmutatta, hogy még van hova fejlődnöm. Próbálok lépésről lépésre csinálni mindent, betartom, amit az orvos és az erőnléti edzőnk mond. Remélem, decembertől ismét olyan állapotban leszek, amilyenben voltam” – magyarázta Bánhidi. A 25 éves játékos elárulta, boldog, hogy még az idény elején átesett a megbetegedésen, és bízik benne, hogy többször nem támadja meg és dönti le a koronavírus.

“Nem kívánom senkinek azt a gyengeséget, amit éreztem, és a bezártságot sem” – hangsúlyozta.

(Ez is érdekelheti: Női kézilabda Eb: tizenöt nappal a kezdés előtt még nem tudni, hol játszhatnak a mieink

A 72-szeres válogatott játékos közölte, meccsek nélkül nem tudnak előrelépni a Szegeddel, ezért reméli, hogy innentől már olyan ütemben játszhatják a mérkőzéseket, ahogyan kellene. Eddig a szegediek négy Bajnokok Ligája- és nyolc bajnoki mérkőzését halasztották el. A januári, egyiptomi világbajnokság kapcsán Bánhidi megjegyezte, úgy készülnek, hogy meg lesz tartva a torna, és bízik benne, hogy kirobbanó, százszázalékos állapotban lesz.

(MTI)

EXTRA AJÁNLÓ
Ezen a híres webshopon november 20-án csap le a Black Friday! (x)
Olcsóbban és gyorsabban intézné a bevásárlást? Ezt a módszert érdemes kipróbálni (x)

www.blikk.hu/sport/csapat/banhidi-bence-valogatott-kezilabdazo-koronavirus-fellepules/esmhb7s

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?