márc 31, 2021
9 Views
0 0

Baloldali tanácsadó: A járványban az elhunytak hozzátartozóit kellene kihasználni

Written by

Négy téma, négy vendég és a kemény szópárbaj várt ezúttal is a nézőkre a Polbeat Pankrációban. A Pesti TV-ben Lánczi Tamás, Törcsi Péter, illetve a baloldal részéről Nagy Attila Tibor politikai elemző, és Nagy József, a 24.hu újságírója vett részt.

Nagy Attila Tibor a vita egy pontján arról kezdett beszélni, szerinte hogyan kellene az ellenzéknek kihasználnia a koronavírus-áldozatok miatt érzett gyászt.

Mint kifejtette:

„Az ellenzék ugyan elmondja, hogy a kormány felelős, de nem tesz közzé szegmentált üzeneteket. Nem szól külön a gyászolókhoz. Márpedig a választók tömege, azon választópolgárok tömege, akik siratják a hozzátartozóikat, ismerőseiket, rokonaikat, az idővel egyre nőni fog. Számításom szerint szépen felmegy 100-150 ezerre, 200 ezerre. 200 ezer gyászolóval már egy adott párt helyzetét is ele lehet dönteni idővel. És az ellenzék adott része, beleértve a DK-t, miután nem szól közvetlenül a gyászolókhoz egyelőre, ezért nem tudja kellőképpen kihasználni a gyászból adódó fájdalmat.”

Arról is beszélt: „Joe Biden is kihasználta ezt, üresen maradt székekhez, így az elhunytak hozzátartozóihoz szólt”.

„Ízléstelen, morbid és gusztustalan, amit mondasz, ezt a vitát én itt befejeztem”

– így akadt ki az elhangzottak után Lánczi Tamás és Törcsi Péter. Lánczi szerint „gyomorforgató” Nagy Attila Tibor „halálalgebrája”, Törcsi Péter pedig „hullarablásnak” nevezte az elemző szavait.

Dömötör Csaba is reagált a Facebookon

Erre nehéz, és annál is nehezebb szavakat találni. A Pesti TV esti adásában egy baloldali elemző egész nyíltan arról beszélt, hogy a baloldalnak célzott kampányt kellene folytatnia a járványban elhunytak hozzátartozóihoz. Még azt is kiszámolta, hogy ez hány embert jelent. Szerinte 200 ezer gyászolóval már “egy párt adott helyzetét is el lehet dönteni.” Szerinte az ellenzék egyelőre “nem tudja kellőképpen(!) kihasználni a gyászból fakadó fájdalmat”.

Szívesen feltennénk a kérdést, hogy hol van az a pont, amikor egy baloldali párt már “kellőképpen” kihasználta a gyászolók fájdalmát?

Ehelyett inkább sokadjára is megállapítjuk:

tényleg nincs határ, amit ne lépnének át, tényleg nincs emberi méltóság, amit figyelembe vennének, és nincs emberélet, ami számítana nekik. Egy dolog viszont időtállóan látszik: a szűnni nem akaró gátlástalanság

– írta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Mandiner

hirtv.hu/ahirtvhirei/baloldali-tanacsado-a-jarvanyban-az-elhunytak-hozzatartozoit-kellene-kihasznalni-2519391?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?