ápr 4, 2021
3 Views
0 0

Balkézről való gyerekeit is családtaggá tette II. Albert

Written by

Évtizedekig volt a sztárvilág egyik legnagyobb playboya II. Albert monacói herceg. Édesapja, III. Rainer 2005-ben bekövetkezett haláláig a legfontosabb feladatának azt tartotta, hogy elcsábítsa a legismertebb és persze legszebb színésznőket, modelleket, miközben egymás után vett részt a világ nagy sporteseményein, sokszor versenyzőként. A tipikus agglegényéletet élő herceget rengeteg nagy sztárral hozták össze az évek során, a nyolcvanas, kilencvenes és a kétezres években állítólag megfordult az ágyában többek között Brooke Shields színésznő, Elvis lánya, Lisa Marie Presley, a teniszcsillag Gabriela Sabatini, Claudia Schiffer és Naomi Campbell szupermodellek, továbbá az énekesnő Kylie Minogue is. Bár egyesek arról pletykáltak, hogy a nagy csajozás csak álca, és a herceg csupán a másságát szeretné titkolni ezzel, a két, már hivatalosan is elismert zabigyereke és a házasságban született ikrei másról árulkodnak. Ráadásul amennyiben bebizonyosodik a legújabb vád, II. Albert nemsokára ötgyermekes apukának vallhatja magát.

(A legfrissebb hírek itt)

Először 1992-ben egy Tamara Rotolo nevű amerikai pincérnő indított apasági pert Albert ellen, azt állítva, hogy az akkor született kislányát, Jazmin Grace-t ő nemzette. Egy fellebbviteli bíró ugyan elutasította az ügyet, 2006-ban azonban egy DNS-teszt megerősítette a herceg apaságát, így a férfi nyilvánosan is elismerte és a nevére vette a lányát.

﷯Tamara pincérnőként lett Albert szeretője / Fotó: Getty Images

﷯Tamara pincérnőként lett Albert szeretője / Fotó: Getty Images

Közös gyermekük apai nagyanyjára üt / Fotó: Instagram

Közös gyermekük apai nagyanyjára üt / Fotó: Instagram

2005-ben az Air France légitársaság korábbi stewardesse, a togói származású Nicole Coste állította azt, hogy Alexandre nevű fia a hercegé, hozzátéve azt, hogy a férfi egy közjegyzői okiratban ezt korábban el is ismerte, ám neki nem juttatta el ezt a hivatalos papírt. II. Albert először beperelte a hírt lehozó lapokat, majd egy év múlva elismerte, Alexandre tényleg az övé.

Nicole Coste a bizonyság, hogy a hercegnek nincsenek faji előítéletei / Fotó: Profimedia

Nicole Coste a bizonyság, hogy a hercegnek nincsenek faji előítéletei / Fotó: Profimedia

Közös gyermekük Alexandre / Fotó: Getty Images

Közös gyermekük Alexandre / Fotó: Getty Images

Két gyereke azóta aktív része II. Albert családjának, és ugyan a halálakor a hatalmas vagyonának örököseivé válnak majd, a trónra nem formálhatnak jogot. Annak első számú várományosa Jacques koronaherceg, aki testvérével, Gabriellával 2014 decemberében született.

Azt gondolhatnánk, hogy ennyi botrány és két házasságon kívül született gyerek után II. Albert herceg lezárta botrányos múltját, ám a történet még nem ért itt véget. Egy korábban szexfilmekben szereplő német színésznő, Bea Fiedler ugyanis 1997 óta próbálja beismertetni a herceggel, hogy a fia, Daniel valójában az ő gyermeke. Ám hiába próbálkozott már többször is a bíróságon, Albert mindig azt mondta, nem ismeri a nőt, és Fiedler sem tudja bizonyítani, hogy valaha találkoztak, így újabb és újabb kereseteit sorra elutasítják. Az sem segít az ügyének, hogy a legelső alkalommal Albert ügyvédei egy vérmintával kizárták annak a lehetőségét, hogy a herceg az apa, ám a nő azt állítja: a mintát meghamisították és egy DNS-teszt neki adna igazat.

A hajdani szexfilmes Bea Fiedler egyelőre nem tudta bebizonyítani, hogy Albert nevű fiának valóban a fenséges drusza az édesapja/ Fotó: Profimedia

A hajdani szexfilmes Bea Fiedler egyelőre nem tudta bebizonyítani, hogy Albert nevű fiának valóban a fenséges drusza az édesapja/ Fotó: Profimedia

Most februárban aztán robbant a következő bomba: egy újabb nő nyújtott be apasági keresetet a herceg ellen. A 34 éves brazil modell, Mariza állítja azt, hogy a 2005-ben született lányának, Celiának az uralkodó az apja. Ez azért is pikáns vád, mert ugyan Albert és Charlene csak 2010-ben erősítette meg hivatalosan a kapcsolatukat, de a vitatott időszakban már a későbbi feleségével randizgatott. A nő először egy a lánya által írt érzelmes levéllel próbálta jobb belátásra bírni a herceget, majd ügyvédi felszólítással akarta rávenni arra, hogy végeztesse el a DNS-tesztet. Ám mivel erre II. Albert nem hajlandó, a nő beperelte, egyelőre azonban a koronavírus-járvány miatti nehézségek lassítják az ügyet.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Lakásfelújítás: ezekkel a támogatásokkal lehet belevágni (x)
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)

www.blikk.hu/aktualis/vilag-titkai/zabigyerekek-ii-albert-csaladjaban/2gb6gck

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?