ápr 17, 2021
13 Views
0 0

Balesete után Stohl Andrást egy taxi csomagtartójában csempészték be a Nemzetibe, ezzel fenyegették a színészt

Written by

Stohl az adásban nemcsak a börtönben eltöltött első éjszakáról beszélt részletesebben, de azt is elmondta, hogyan élte meg a baleset utáni napokat.

(A legfrissebb hírek itt)

Mint ismeretes, a színész 2010. május 8-án hajnalban kábítószer és alkohol befolyása alatt vezetve közlekedési balesetet okozott – Stohl Buci úgy érzi, amikor karambolozott, azt magánemberként tette, és nem színészként.

Ez is érdekelheti: Hihetetlen titokról rántotta le a leplet Stohl András: nem hiszi el, kinek a karrierjét indította be a színész

Hajdú Péter műsorában beszélt a balesetet követő előadásáról is: mint mondja, egy taxi csomagtartójában csempészték be őt a Nemzeti Színházba. A színész az újságíróktól fenyegetéseket kapott, miszerint nagy botrányt fognak csapni az előadás ideje alatt – Stohl András védelme érdekében biztonsági őrök is álltak a színház bejáratánál.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

EXTRA AJÁNLÓ
Tavaszi megújuló praktikák, amiket mindenkinek ki kellene próbálnia (x)
A leggyakoribb női intim problémák és megoldásaik (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/stohl-andras-baleset-nemzeti-szinhaz-eloadas/3zm4mxk

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?