nov 20, 2020
12 Views
0 0

Az Olimpiakosz a FIFA-t hibáztatja játékosai koronavírusos fertőződése miatt

Written by

A Bajnokok Ligájában szereplő görög élklub azután fogalmazta meg bírálatait, hogy a napokban marokkói csatára, Juszef el Arabi Kamerunban, míg az egyiptomi Ahmed Kouka hazájában került karanténba, mert megfertőződtek a vírussal az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjében. Októberben pedig Mady Camarának, a gárda mali játékosának lett pozitív a tesztje.

Az Olimpiakosz szerint a klubok kérték a FIFA-t, hogy biztosítsa mindenhol a szükséges intézkedések betartását, ám ezt a szövetség nem tette meg, az afrikai országok szövetségei pedig nem tudták megvédeni játékosaikat a vírustól az októberi és a novemberi válogatott szünet alatt.

Ki kell fejezzük legmélyebb csalódottságunkat egy olyan eljárás miatt, amely védtelenül hagyja a klubokat akkor, amikor azok milliókat költenek a túlélésre, olyan időkben, amikor a bevételeik eltűnnek

– fogalmazott levelében a görög klub.

A kritikára a FIFA még nem reagált, az afrikai szövetség viszont azt közölte, hogy egy nagyon szigorú eljárásrendet dolgoztak ki, amit teljes mértékig betartottak és az a kívánt eredményt hozta.

(MTI)

index.hu/sport/futball/2020/11/20/olimpiakosz_pireusz_fifa_level_koronavirus/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Futball · Index.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?