márc 28, 2021
7 Views
0 0

Az OGYÉI költözhet a hajléktalankórház helyére

Written by

Karácsony Gergely főpolgármester pénteken közölte, hogy a Szabolcs utcai hajléktalankórháznak a járvány közepén költöznie kell, mert költségvetési szerv költözik a helyére. A politikus elmondása szerint három miniszterrel és a miniszterelnökkel is tárgyalt, és nem járt sikerrel, nem kaptak ígéretet csereingatlanra.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) válaszában árnyalta ezt az állítást. Azt írták a Telexnek: 9 hónapja tudja a fővárosi önkormányzat, hogy meg fog szűnni a bérleti szerződés, és a tétlenkedésük miatt alakult ki ez a helyzet.

A Magyar Nemzet vasárnap azt közölte, hogy a kórház épületébe az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) költözik. A kormánylap szerint a döntés mögött az áll, hogy az intézet a legmodernebb, XXI. századi körülmények között végezhesse feladatait, és megújulhatnak az intézmény biztonsági laborjai is.

Elindult a Zacc, a Telex kötetlen rovata! A Zacc könnyű, vicces, szórakoztató, megható és néha biztos bosszantó is lesz, úgyhogy ideális arra, hogy ezzel öblítsd le a napi híreket!

telex.hu/belfold/2021/03/28/szabolcs-utca-hajlektalankorhaz-ogyei

Komment írása

Article Categories:
Hírek
banner

Vélemény, hozzászólás?