okt 12, 2020
7 Views
0 0

Az LMP-t nem tájékoztatta Hadházy Ákos semmilyen Bíró Lászlóval kapcsolatos korrupciós ügyről

Written by

A fideszes Koncz Zsófia győzelmét követően nemsokkal Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő egy posztban gyakorlatilag megvádolta  Bíró Lászlót, Borsod 6. ellenzéki képviselőjelöltjét. Sőt, azt is leírta, hogy “ennek a jelöltnek” csak annyit segíthetett, hogy nem beszélt az ügyről nyilvánosan, “de a pártelnököket tájékoztattam arról, amit megtudtam”.

Hadházy Ákos a csernelyi varrodával kapcsolatban vizsgálódott. Tudni kell, hogy a kormánypárti híresztelések miatt Bíró László bírósághoz fordult.

Mindenesetre az Schmuck Erzsébet és Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnökei hétfő délután azt közölték, hogy Hadházy Ákostól semmilyen korrupciós ügyről nem kaptak tájékoztatást a borsodi kampány időszakában.

“Megdöbbenéssel olvastuk képviselő úr nyilatkozatát, de nem tudjuk, hogy milyen információkról beszél, mivel az LMP-t ezekről nem tájékoztatta. Amennyiben Ő rendelkezett ilyen információkkal, akkor neki meg kellett volna tennie a szükséges lépéseket”

– írták.

Az LMP szerint, ha egy politikus egy konkrét korrupciós ügyről hitelt érdemlő információhoz jut, akkor azonnal feljelentést kell tennie. Mindez vonatkozik kormánypárti és ellenzéki politikusokra, illetve a bármelyik oldalon felmerülő gyanús ügyekre.

alfahir.hu/2020/10/12/lmp_biro_laszlo_hadhazy_akos_borsod_6_jobbik_korrupcio_varroda

Komment írása

Article Categories:
alfahír
banner

Vélemény, hozzászólás?