jan 14, 2021
8 Views
0 0

Az idő múlásával szembesült Nagy Feró! Így érzi magát a 75. születésnapján a Beatrice frontembere

Written by

Érdekes, mert számomra ez a 75 most nem csak egy szám, ez bizony már súlyos öregkor! A lelkemben azért még nem érzem magamat annyinak, de ez nem szépít a dolgon, el kell fogadni, megöregedtem – mondta a Blikknek Nagy Feró, aki azt is elárulta, mire a legbüszkébb az életében.

(A legfrissebb hírek itt)

Bár anyám azt szerette volna, ha mérnök leszek, én mégis a rockzenészi életet választottam. Örülök, hogy valóra váltottam az álmomat, és ha nem is túl fényesen, de abból tudtam megélni, amit szeretek. Magánéleti téren pedig a két unokámra vagyok a legbüszkébb, márciusban érkezik a harmadik baba, egy kisfiú, nagyon várom már!

Az elmúlt év nem alakult a legjobban Feró számára sem, hiszen nem voltak koncertek, fellépések, ráadásul pont amikor forgatni kezdte volna a Keresztanyu című sorozatot, kiderült, koronavírusos.

(Ez is érdekelheti: „Dikházzá mán ide!” – Nagy Feró és Ganxsta Zolee keresztanyusították a beszélgetést)

Bár két hétig bezárva éltem, nagyjából öt nap alatt lement a vírus. Szerencsére olcsón megúsztam, nem kellett emlékkoncertet szervezni – nevetett Feró.

A sorozat pedig a legjobbkor jött, hiszen nem vagyok egy láblógató típus, élvezem a munkát, ráadásul az agynak is jó torna a szövegtanulás, ami nekem persze nehezebben megy, mint a színészeknek. Minden részt megnézek a tévében, és izgulok, hogy ne lógjak ki nagyon a profik közül – magyarázta a zenész, aki külön örül, hogy együtt dolgozhat a szériában barátjával, Ganxsta Zolee-val (55) is.

EXTRA AJÁNLÓ
Nem csak a Candida-diéta segíthet! Tippek és trükkök hüvelygomba ellen (x)
Önt is megviselik a menstruációt megelőző napok? Lehet, hogy PMS-e van! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/nagy-fero-szuletesnap-unneples-oregkor/6d57536

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?