márc 29, 2021
6 Views
0 0

Az év legmókásabb fogása: főzővideókkal buktatta le magát egy olasz maffiózó

Written by

Az interneten buktatta le saját magát egy olasz maffiózó. Nem is akárhogyan. Az 54 éves Marc Feren Claude Biart annyira szereti az olasz konyhát, hogy feleségével létrehozott egy YouTube-csatornát, amelyen az olasz fogások elkészítéséhez adtak tanácsokat a követőiknek.

A férfi óvatos volt, ügyelt arra, hogy a főzővideókon az arca ne látszódjon. Viszont arra nem gondolt, hogy az egyéb testrészein lévő tetoválások alapján be tudják azonosítani. Sikerült. A maffiózót múlt héten az Interpol segítségével elfogták.

A férfit egyébként 2014 óta körözik, mert kábítószerrel üzletelt a leghatalmasabb olasz maffia, a calabriai Ndrangheta embereként. A letartóztatás elől a Karib-tengeri Dominikai Köztársaságba szökött, ahol igyekezett kevéssé feltűnni, környezete csak Marc-ként ismerte a csendes Boca Chicában.

Az MTI azt írja, hogy az európai kokainkereskedelem jórészét ellenőrző Ndrangheta már régóta Olaszország legjelentősebb bűnszövetkezete, sokkal nagyobb a hatalma, mint a híres szicíliai Cosa Nostrának, jelen van minden kontinensen.

index.hu/kulfold/2021/03/29/fozovideok-olasz-maffiozo-sajat-magat-buktatta-le/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Index.hu · Külföld
banner

Vélemény, hozzászólás?