ápr 8, 2021
8 Views
0 0

"Az ellenségemnek sem kívánom ezt a két hetet" – Zsidró Tamás a poklok poklát élte át: őszintén mesélt koronavírusos betegségéről

Written by

Szerencsére már csak emlék a koronavírusos megbetegedés Zsidró Tamás számára, aki –ahogy arról a Blikk is beszámolt– márciusban, első oltása után pár nappal kapta el a fertőzést. Ugyan azóta felgyógyult a sztárfodrász, egyhamar nem felejti el a szerinte pokoli napokat, amelyet covidosként átélt.

(A legfrissebb hírek itt)

Látászavarral kezdődött. Azon kaptam magam, hogy hiába nézem, nem látom rendesen a betűket, és éreztem, hogy valami bezavar az agyi központba is, mert egyszerűen nem áll össze a szó. Aztán jött a gyengeség, és az alvászavarok. Reggel nyolc órának éltem meg az éjszaka kellős közepét, és elkezdődtek a lázálmok is” – mesélte a Borsnak Zsidró, aki szinte biztos benne, hogy bevásárlás során kapta el a vírust, hiszen máshova direkt nem is járt.

“Nem gondoltam, hogy ennyire borzalmas lesz, de azt kell mondjam, az ellenségemnek sem kívánom ezt a két hetet. Az első tíz nap komolyan mondom, maga a pokol volt.”

A sztárfodrász egyedüli szerencséjének azt tartja, hogy egyik fia sem volt nála akkor, így legalább őket nem fertőzte meg, ha már neki át kellett élnie a kínzó fájdalmakat, amelyek volt, hogy alaposan meg is rémisztették:

Éjjel három körül lehetett, amikor arra ébredtem, hogy nagyon nehezen kapok levegőt. Bevallom férfiasan, nagyon megijedtem, és azt éreztem, hogy itt az idő mentőt hívni. Magas lázam is volt, és teljesen eluralkodott rajtam a halálfélelem: kórházat vizionáltam, lázálmomban már lélegeztetőgépen voltam” -vallotta be Zsidró, akinek szerencsére azóta elmúltak a borzasztó tünetei, sőt tesztjei is negatívak már. Ugyanakkor egy teljes kivizsgálásnak még aláveti magát, ugyanis tart a szövődményektől, és a sportoláshoz is csak szépen lassan tér majd vissza.


EXTRA AJÁNLÓ
Itt az igazság a lézeres szőrtelenítésről (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/zsidro-tamas-koronavirusos-betegsege/g337d0v

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?