jún 6, 2021
9 Views
0 0

Az Eb végére is jutott a magyar aranyérmekből

Written by

A magyar versenyzők két-két arany- és ezüstérmet gyűjtöttek a poznani kajak-kenu Európa-bajnokság vasárnap délutáni 5000 méteres versenyeiben, így a küldöttség 18 dobogós hellyel, kilenc elsővel, hét másodikkal és két harmadikkal zárta a kontinensviadalt. Az olimpiai számokban 4-2-1 volt a mérleg.

A kajakosoknál Noé Bálint érdekes verseny végén bizonyult a legjobbnak a leghosszabb távon, a szolnokiak világbajnoka, Bodonyi Dóra pedig simán győzött a nőknél, így három aranyérmével ő lett a magyar küldöttség legeredményesebb versenyzője Poznanban.

A kenusoknál is jól szerepeltek a magyarok 5000 méteren: a két Eb-újonc, az MTK-s, 19 éves Fodor Nicholas és az ugyancsak 19 esztendős újpesti Horányi Dóra egyaránt ezüstérmet szerzett, írja az MTI.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

24.hu/sport/2021/06/06/kajak-kenu-eb-noe-balint-bodonyi-dora/

Komment írása

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
24.hu · Kajak-kenu · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?