jún 6, 2021
11 Views
0 0

Az 1-es villamos vonalán tartott ellenőrzést a rendőrség

Written by

Az utasok biztonságáért tart rendszeres ellenőrzést a közösségi közlekedési eszközökön a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Budapesti Közlekedési Központ a nemrégiben közötti stratégiai partnerség keretében. Ezúttal 2021. június 3-án, csütörtökön tartottak ellenőrzést az 1-es villamos vonalán, a megállóhelyeken és azok környékén – írja közleményében a BKK.

Mint írták, az akció során a villamosmegállók közelében két körözött személyt fogtak el a rendőrök. Közterületi alkoholfogyasztás miatt egy, míg koldulás szabálysértés miatt két emberrel szemben szabtak ki helyszíni bírságot. Megbüntettek négy tilos jelzésen áthaladó, valamint öt, szabálytalanul az úttesten közlekedő gyalogost.

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket is figyelembe véve további hasonló fokozott ellenőrzések is várhatóak – olvasható a közleményben.

alfahir.hu/2021/06/06/bkk_brfk

Komment írása

Article Categories:
alfahír
banner

Vélemény, hozzászólás?