okt 12, 2020
21 Views
0 0

Autós üldözés Hajdúsámsonban: jogsi nélkül, forgalomból kivont járművel csapódott egy fának a részeg sofőr

Written by

Ha nem lett volna ijesztő a Hajdúsámson határában történt autós üldözés, azt is mondhatnánk rá, hogy kabaréba illő volt, az üldözött  sofőr ugyanis nemcsak jogosítvány nélkül és részegen vezetett, de autóját is már korábban kivonták a forgalomból, ezért egy másik kocsi rendszámait szerelte rá. 

policehu.png

Fotó: Police.hu

Pont a rendszám és a típus eltérése tűnt fel a rendőröknek, akik a jármű után iramodtak, és villogót meg szirénát használva próbálták megállásra bírni a sofőrt, ő azonban inkább a gázra lépett, és megpróbált elmenekülni. Az alkoholtól bódult állapotban azonban ez nem ment olyan simán, ahogy eltervezte. Lesodródott az útról, ahol egy fa vetett véget a száguldásnak. 

A 37 éves férfi nem sérült meg a balesetben, ezért az egyenruhások a helyszínen elfogták, majd előállították és kihallgatását követően őrizetbe vették. Adatait ellenőrizve derült ki, hogy  a Debreceni Járásbíróság és a Debreceni Rendőrkapitányság is eltiltotta a vezetéstől. Ittas vezetés és az egyedi azonosítójel meghamisítása miatt indítottak eljárást ellene. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

index.hu/belfold/2020/10/12/autos_uldozes_hajdusamson_sofor/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Belföld · Index.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?