jún 9, 2021
1 Views
0 0

Aurelio elmeállapotával baj van: szenzitív, paranoid és nárcisztikus, gyógykezelés alatt állt

Written by

Most, másodfokon a szegedi bíróságnak kell eldöntenie, hogy Aurelio börtönbe kerül-e vagy sem.

Bár lehetett volna az ügyben ítélet, Aurelio ügyvédje indítványozta, hogy rendeljenek ki orvosszakértőt, ezért a tárgyalás szeptemberben a meghallgatásukkal folytatódik, ez azt jelenti, hogy Aurelionak szabad lesz a nyara, s a nagy döntés előtt még pihenhet, lelkileg felkészülhet a mindent eldöntő ítéletre.

A bíróság folyosóján többen is arról beszéltek, hogy vajon a ValóVilág egykori nyertese most kibírja-e könnyek nélkül, de Aureliót ezúttal is legyűrték érzelmei: sírásban tört ki a hír hallatán. Nem csoda, hogy mentálisan megviselte az elmúlt időszak, ugyanis mint kiderült, súlyos mentális problémával küzdhet.

(A legfrissebb hírek itt)

Az igazságügyi elmeorvosi szakértői vélemény szerint kevert személyiségzavarban szenved, emellett hiszterikus, szenzitiv, paranoid és nárcisztikus jellemvonásai vannak. Ezzel ellentétben maga a botrányhős is elvégeztetett egy szakértői véleményt is, amely szerint fennáll a borderline személyiségzavar lehetősége, amelynek fontos szerepe lehet a büntetés kiszabásában.

Aurelio ezúttal sem bírt a könnyeivel a bíróságon / Fotó: Pozsonyi Zita

Aurelio ezúttal sem bírt a könnyeivel a bíróságon / Fotó: Pozsonyi Zita

– Ügyfelem aktív gyógykezelés alatt állt tavaly októberben, ám ennek részleteit nem tárnám fel. Álláspontom szerint szükséges a szakértői vélemény kapcsán meghallgatni magát a szakembert is. Védencem a teszt alatt zokogott, ingerült volt, valamint segítségre szorult a válaszok megadásában – mondta a bíróságon Aurelio ügyvédje.

A tárgyalás további nem várt fordulatokat is tartogatott, ugyanis már az első fokú tárgyalás előtt az egyik vádlott beismerte a vádiratban szereplő bűncselekményt, amelyet Aurelio árulásként élt meg. Most az ügy másik vádlottja tett írásban vallomást.

“Már bánom, hogy nem ismertem be korábban a vádirattal egyezően a bűnösségemet. Én csak a barátomnak akartam segíteni, nem gondoltam, hogy ez lesz belőle. Minden úgy történt, ahogy a vád állítja” – állt a levélben. Aurelio rezzenéstelen arccal hallgatta, ahogy régi barátja megtörten kihátrál mögüle.

Az ügy sértettje, L. Kristofel, még 2017-ben egy szórakozóhelyen közel 200 ezer forintot lopott el Aureliótól, mire ő több barátjával együtt elrabolta az illetőt, hogy visszaszerezzék tőle az általa eltulajdonított pénzösszeget. L. nem jelent meg a tárgyaláson.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/aurelio-targyalas-elmeallapot-borderline-szindroma/s74d7n4

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?