máj 29, 2021
23 Views
0 0

Aranyélet: ez a luxus jár Vajna Timi macskáinak

Written by

Fejedelmi jószágoknak fejedelmi bánásmód is jár, legalábbis ha Vajna Timi macskáiról van szó. Néhány napja a bengáli fajtájú cicája, Simba kapott speciális kezelést, házhoz jött hozzá a fizioterapeuta. Az özvegy közösségi oldalán is hírt adott erről, miközben nagyon aggódott az állat hogyléte miatt.

(A legfrissebb hírek itt)

Andy Vajna egykori filmügyi biztos özvegyének még mindig a két cicája jelenti a vigaszt, ha elönti szívét a férje elvesztése miatt érzett bánat. Chanelt és Simbát, a két gyönyörű jószágot Andy is nagyon szerette.

Valószínűleg ők a két legjobban tartott macska magyar viszonylatban, amit Tímea nem is titkol. Méregdrága sportautók anyósülésén furikázhatnak, ágyban, párnák közt alszanak, sőt az Instagramra feltöltött képek tanúsága szerint még a luxus-síparadicsomba, Aspenbe is magával vitte őket – természetesen a körülményekhez illően bélelt kabátkába öltöztetve.

Chanel cica gyakran tölti idejét a gazdájával heverészve / Fotó: Instagram

Chanel cica gyakran tölti idejét a gazdájával heverészve / Fotó: Instagram

Egyikük még azt a luxust is megkapta, hogy gazdája magángépen repítette Budapestről egészen Los Angelesig, hogy a legjobb specialistához kerüljön betegsége miatt. Akkoriban sokan találgatták, mennyibe kerülhetett a légi betegszállítás, kiderült, hogy Andy Vajna egy amerikai üzletembertől, bizonyos Alan Smoliniskytől bérelte a luxusgépet. Annyi biztos, hogy a négylábú kedvencein nem spórol az özvegy.

– Valóban sokban van a két cica Timinek, a legjobb tápot kapják, rengeteg játékuk van, de persze nem ezek jelentik az eget rengető kiadásokat – számolgatta Tímea egy ismerőse. – A magánrepülőzés és az állandó orvosi ellátás már egészen más kérdés. Timi persze nem jó kedvében szórja a pénzt, Simba jó ideje komoly problémákkal küzd, meg kellett műteni a vállát a túlsúlya miatt.

Simba részt vett a karácsonyi fotózkodáson is / Fotó: Instagram

Simba részt vett a karácsonyi fotózkodáson is / Fotó: Instagram

Timi imádja a két macskát, szinte a gyerekeiként tekint rájuk, érthető, hogy mindent megtesz értük, mint ahogy most, a gyógytornász esetében sem nézte, mennyit kell költenie kis kedvence meggyógyítására.

„Elvittem már nagyon sok dokihoz gyógytornára… de le kéne fogynia” – írta legutóbb Simbáról Tímea, akinek kálváriája a macska túlsúlya miatt 2018-ban kezdődött. A Vasárnapi Blikk megkérdezett egy kutya-macska gyógytornászt, aki elmondta, milyen kezelésekre van szüksége egy túlsúly miatt sántikáló cicának és milyen mélyen kell a pénztárcájába nyúlnia a gazdinak.

Ez is érdekelheti: „Kicsi kora óta készül az anyaságra” – Palácsik Lilla sem érti, miért fél a gyermekvállalástól Vajna Timi

– Heti egy-két alkalommal ajánlott a fizioterápia, ami mellé a gazdi még házi feladatot is kap. A kezelések ára itthon alkalmanként 5000 és 10 000 forint között mozog attól függően, hogy pontosan miről van szó: a hidro- és az ultrahangos terápia a legdrágább. Ha a gyógytornász házhoz megy, az feláras. Általában cicáknál szokták kérni, mert nehezen megoldható az utaztatásuk, ráadásul félnek idegen helyen – mondta Tar Nóra kisállat-fizioterapeuta, akitől azt is megtudtuk, az Egyesült Államokban az itthoninál könnyebben elérhetők a drágább orvosi berendezések.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vajna-timi-macskai-luxus-aranyelet/k82rg59

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?