ápr 11, 2021
11 Views
0 0

Apokalipszis – La Soufriére vulkán: csak az oltottakat evakuálják – videó

Written by

egy perce

Hamarosan kitörhet a vulkán a szigeten, csak az oltottakat mentenék. Illusztráció: pexels

Hamarosan kitörhet a vulkán a szigeten, csak az oltottakat mentenék. Illusztráció: pexels

A döntést, miszerint csak a koronavírus ellen oltottakat evakuálnák úgy tűnik nem St. Vincent szigetország elnöke, hanem a szomszédos országok vezetői hozták.

Csak azok, akik a COVID-19 oltást kapták, evakuálhatóak St. Vincentből, miután a karibi szigetország La Soufriere vulkánja pénteken kitört – mondta Ralph Gonsalves miniszterelnök szombati sajtótájékoztatóján. Szemmel láthatóan könnyeivel küszködött, amikor kifejtette, hogy a tengerjáró hajók önként vállalták, hogy menedékhelyükre szállítják a sziget lakóit a közeli karibi szigetekre, de oda csak oltottakat engedhetnek be.

(A legfrissebb hírek itt)

Betöltés…

“A főorvos azonosítaná a már beoltott személyeket, hogy fel tudjuk őket szállítani a hajóra” – mondta újságíróknak. Úgy tűnik, hogy a döntés nem az övé, inkább a szomszédos Barbados, Grenada, Antigua és St. Lucia szigetországok hozták meg, amelyek csak a teljesen beoltott menekülteket fogadják be.

A szigetországban körülbelül 100 000 ember él. Múlt csütörtökön az ország óvintézkedéseket foganatosított, és a sziget északi részein elrendelte az otthonok kiürítését a La Soufriere kitörésének lehetséges kockázata miatt. A vulkán 1979 óta szunnyadt, utolsó kitörése mintegy 100 millió dolláros kárt okozott. 1902-ben egy kitörés több mint 1000 embert megölt.

Betöltés…

(Jerusalem Post)

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Állást keres? 5+1 ok, amiért jó a GE-nél dolgozni (x)
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)
vulkánkitörés vulkán mentőakció evakuálás

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/vulkankitores-evakualas-csak-oltottak/52ggl3l

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?