máj 28, 2021
10 Views
0 0

Apa kezdődik: két fertőzött gyármunkást talált a TSMC

Written by

Már a TSMC-hez is elért a koronavírus újabb hulláma, amely szélsőséges esetben befolyásolhatja a termelést. A különféle chipek ellátása már hónapok óta rendkívül szűkös, egy esetlegesen tovább mélyülő hiány pedig újabb áremelkedésekhez vezetne a világpiacon.

Fintech-meetupból sosem elég! (x)

Június 16-án online BlackOwl fintech-meetup: melyek a legfontosabb technológiai kihívások az iparágban?

Fintech-meetupból sosem elég! (x) Június 16-án online BlackOwl fintech-meetup: melyek a legfontosabb technológiai kihívások az iparágban?

A piacvezető bérgyártó megerősítette, hogy két gyárban dolgozó munkatársukat COVID-19 fertőzéssel diagnosztizálták. A TSMC időközben már 10 kontaktszemélyt is azonosított akiket hazaküldtek, illetve megfigyelés alatt tartanak. A vállalat eközben elvégezte az ilyenkor kötelező fertőtlenítést, mindezek eredményeként pedig állítja, az eset nem fogja befolyásolni a gyártást. Ahogy arról a HWSW a napokban beszámolt, a járvány egy újabb hulláma érte el Tajvant, miközben eddig a lakosság csupán 1 százalékát sikerült beoltani a vakcinahiány miatt.

twcovid

Május 31-én 10 alkalmas, 30 órás biztonságos programozás képzést, június 1-jén pedig 6 alkalmas, 12 órás Scrum Update képzést indít a HWSW, mely kifejezetten a Scrum Guide újdonságaira fókuszál. A képzések utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

www.hwsw.hu/daralo/63327/tsmc-tajvan-gyartas-koronavirus-koronavirus-jarvany.html

Komment írása

Article Categories:
HWSW
banner

Vélemény, hozzászólás?