máj 19, 2021
18 Views
0 0

Amit csak tud, pénzzé tesz Fekete Dávid felesége: Regina cipőt, játékokat árul, hogy több legyen a bevétele

Written by

A fiatalasszonyt nemcsak lelkileg, de anyagilag is tönkretette az énekes: a háromgyermekes édesanya egyedül maradt a számlákkal, a picik ellátásával és persze, a nevére írt cég tartozásaival. A Blikk munkatársai a közösségi oldalon több hirdetésbe is belefutottak, amelyeket Regina tett közzé. Ezekben láthatóan olyan dolgokat próbál pénzzé tenni, amelyek feleslegessé váltak: gyerekjátékokat 4500, nem használt cipőt 3000 forintért. Ezek az összegek ugyan nem rendeznek minden problémát, de talán segítenek egy kicsit levegőhöz jutni a fiatal anyukának, hiszen a férje jó ideig biztos nem tud neki segíteni anyagilag, ahogy azt korábban – még letartóztatása előtt – tette.

(A legfrissebb hírek itt)

Fekete Dávid korábban támogatta a családját, kisebb összegeket adott az ügyfelemnek, de ez nemrég megszűnt – árulta el a fiatal nő ügyvédje, dr. Pikali Petra, aki azt is hozzátette, hogy valóban nehéz Regina helyzete, akinek most a gyerekei a legfontosabbak. – Küzd, mint minden édesanya, aki a három gyermekét egyedül neveli.

Reginának nem lehet egyszerű, hiszen válófélben lévő férje akkor sem tudná támogatni, ha akarná: Fekete Dávid ugyanis jelenleg több mint százmillió forintos tartozást felhalmozó sikkasztás, csalás és közokirat-hamisítás gyanújával előzetesben ül.

Szüksége van minden fillérre, és ha máshogy nem, a feleslegessé vált dolgokat is el tudja adni, hiszen a gyerekeknek enni kell adni – árulta el a feleség egy közeli barátja, aki szerint ugyan a lánynak nagy családja van, ám egyiküket sem veti fel a pénz, így bár próbálnak segíteni, keveset tudnak.

Regina az interneten többek között játékokat is hirdet, potom összegért

Regina az interneten többek között játékokat is hirdet, potom összegért

Ráadásul még valami nehezíti Regina helyzetét. Mint korábban megírtuk, az énekes a felesége nevére alapított vállalkozással 73 millió forintos hitelt vett fel, amelynek havi, milliós törlesztőjére Regina kezességet vállalhatott. Ugyan a feleség feljelentést tett az ügyben, mert úgy tudjuk, meg van arról győződve, hogy a cégben nem zajlott minden törvényesen: bár az ügy folyamatban van, a fiatalasszonynak ettől még kell fizetnie a törlesztőrészleteket.

– A bankot nem érdekli, mi történt, nekik fizetni kell – mondta szomorúan az ismerős. – De ugyan miből? A családi pótlékból?

Ez is érdekelheti: „De megöl, vagy mi?” – Fekete Dávidnak az életébe kerülhetett volna, ha kiszáll?

Elindította a válópert

Fekete Dávid ugyan még házas, de akár már az első tárgyalására egyedülállóként érkezhet, a felesége ugyanis elindította a válópert.

– Szeretnénk közös megegyezéssel véget vetni ennek a házasságnak – mondta dr. Pikali Petra, Regina ügyvédje.

(Kapcsolódó: Fekete Dávid akár hosszú esztendőkre rácsok mögé kerülhet)

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/fekete-david-felesege-penz-bevetel/mkplehq

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?