jún 10, 2021
7 Views
0 0

Álomnyaralással lepte meg Bódi Guszti a feleségét: ide utaztak

Written by

Margó születésnapjára kapott férjétől egy álomutat. Bódi Guszti már hónapok óta tervezte, hogy meglepi valamivel feleségét, végül egy dubaji luxusnyaralás mellett döntött, így akarta megköszönni Margónak mindazt, amit a családért tett az elmúlt másfél évben.

(A legfrissebb hírek itt)

“Mivel hosszú ideje gyakorlatilag be voltunk zárva a négy fal közé, így a szokásos év eleji Thaiföldi nyaralásunkat is kihagytuk, úgy döntöttem, meglepem egy csodálatos utazással” – mesélte Guszti a Borsnak.

Heteken át titkolózott Guszti a felesége előtt, de megérte, mert a meglepetés óriási sikert aratott. Két hetet töltöttek el Dubajban. Az első öt napban csak pihentek, ráadásul még a hagyománnyal is szakítottak egy kis időre, hiszen náluk az a szokás, hogy a nő szolgálja ki a férfiakat, de most Guszti tett meg mindent Margóért, hogy a kedvében járjon. Majd egy klipet is leforgattak a nyaralásuk alatt.

Margó május 23-án ünnepelte a születésnapját, de Guszti a tengerben is felköszöntette feleségét.

Bevittem a tengerbe, és ott adtam át az ajándékát, amely egész életében emlékeztetni fogja erre a csodás pillanatra. Elénekeltem neki a boldog születésnapot című dalt

– mondta Guszti.

(Ez is érdekelheti: Gáspár Evelin bikiniben: huszonhét év után először volt bátorsága levetkőzni)

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/bodi-guszti-bodi-margo-alomnyaralas-dubaj-szuletesnap/92b05k5

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?