máj 6, 2021
11 Views
0 0

Áll a bál: lemondatnák a civilek az I. kerületi polgármestert

Written by

A polgármester a civilek állítása szerint megszegte a választáskor tett egyik legfontosabb ígéretét, hogy minden, a környezet átalakítását célzó tervet a lakossággal is egyeztet, ezért a Naphegyért Összefogás nevű civil szervezet lemondásra szólította fel.

(A legfrissebb hírek itt)

Már több mint 2500-an tiltakoznak a lakóövezetek közé tervezett 62 állásos, napi több száz buszt fogadó turistabusz-pályaudvar ellen, amelyet V. Naszályi Márta, a Párbeszéd által jelölt I. kerületi polgármester akar megvalósítani két budapesti kerület, az első és a tizenkettedik határán – közölték a civilek. Azt is kifogásolják, hogy a tervek szerint napi több száz turistabusz fogadására, parkolására és indítására alkalmas megaparkoló azzal is rombolja a közelben lakók életminőségét, hogy éjjel távolsági buszdepóként is működne, késő esti érkezésekkel és hajnali indulásokkal – írta az index.hu.

Állításuk szerint a polgármester már meg is egyezett a MÁV- val, majd ezt követően, 2021. március 11-én a kerületi újságban ismertette a koncepciót, igy a környéken élőket kész tények elé állította.

(Ez is érdekelheti: Saját magán nem spórol a szekszárdi polgármester: csak mások bérét felezte meg a járvány miatt)

KÖLCSÖN EGY NAPON BELÜL? LEHETSÉGES!

A Bank360.hu Gyorskölcsön Kalkulátorával pillanatok alatt hasonlíthatja össze különböző bankok ajánlatait.

www.blikk.hu/aktualis/politika/i-kerulet-polgarmester-v-naszalyi-marta-lemondatas/prq0zdy

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?