febr 23, 2021
1 Views
0 0

"Aki kivesz egy fillért is a közös pénzből, az én édesanyámat lopja meg" – Gyurcsány a börtönig üldözi azokat, akik a közpénzekhez nyúlnak

Written by

6 perce

Gyurcsány Ferenc / Fotó: RAS-archívum

Gyurcsány Ferenc / Fotó: RAS-archívum

Facebook-oldalán adott hangot Gyurcsány Ferenc annak, hogy mennyire fontos a közpénzek védelme.

Édesanyjára emlékezve fejtette ki a DK elnöke, mennyire fontos odafigyelni arra, hogy a dolgozó emberek által befizetett adóból ne lopjanak. Gyurcsány azt ígéri, az ilyesmit semmiképp sem hagyja, és a börtönig üldözi azokat, akik a közpénzekből elvesznek.

(A legfrissebb hírek itt)

“Édesanyám nem fejezte be a hetedik általános iskolát. Dolgozni állt mosónő anyja mellé. Aztán egész életében két munkahelye volt, ha jól emlékszem. A Pápai Textilgyár nem a legjobban fizető munkahely volt a szakképzetlen segédmunkásnőknek. Édesanyám az volt.

Aztán mikor nekem jobban ment már, akkor neki is egy kicsivel. De nem felejtett. És tudta, mennyibe kerül a csirkefarhát, azt is, hogy hol volt a legolcsóbb a városban. Most 300 forintért is kaphatsz egy kilót. Szóval nagyjából 60 forint a vételárban kifizetett általános forgalmi adó. Azt mindenki fizeti. A te édesanyád is, az enyém is. Ha gazdag, ha szegény.

Egyszerűen mondom:

Aki kivesz egy fillért is a ebből a közös pénzből, az az én édesanyámat lopja meg, akkor is, ha tavaly tavasszal ő már elment. És csak azok akarjanak velünk kormányozni, akik nem akarják meglopni az édesanyámat és a hozzá hasonlókat. Mert azokat a börtön bejáratáig üldözni fogjuk. Azokat is, akik most lopnak” – olvasható Gyurcsány bejegyzésében.

EXTRA AJÁNLÓ
6 kérdés a hólyaghurutról – ezek a lányok leggyakoribb kételyei a felfázás kapcsán
Kata őszinte vallomása: „Furcsa változásokon mennek keresztül a melleim”
Gyurcsány Ferenc lopás figyelmeztetés Édesanya

www.blikk.hu/gyurcsany-ferenc-kozpenz-lopas-fenyegetes/cdlghqk

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?