ápr 27, 2021
11 Views
0 0

Akciófigyelő: olcsó gimbal még olcsóbban

Written by

Hirdetés

A Tomtop elektronikai webáruház számos alkalommal értesít minket, ha valamilyen terméküket épp akciós áron kínálják, ezekből szoktunk mazsolázni akkor, ha valóban érvényes ajánlatokról van szó. A most futó akció mindenképpen ide tartozik, már csak azért is, mert a Hohem iSteady X gimbalt néhány hónapja mi is teszteltük.


[+]

A termék egy alapszintű mozgáskiegyenlítő eszköz okostelefonok számára, amely abban segít, hogy videózás közben a kameramozgás kiegyenlítettebb, simább lehessen. A gimbalok elsősorban azon telefonok kapcsán jönnek kapóra, amelyekben nem található optikai képstabilizátor, illetve hasznosnak bizonyulnak abban az esetben is, ha az előlapi kamerát használjuk mozgókép felvételére, ilyenkor nem csak a remegésmentes felvétel lesz előny, hanem az eszköz valamelyest pótolhatja a szelfibotot is.


[+]

A Tomtop a készüléket 63 dollárért kínálja most ingyenes kiszállítással, ami jelentősen kedvezőbb, mint a korábbi ár, ami 7-8 ezer forinttal magasabb volt eddig. Tesztünket itt lehet elolvasni, a terméket pedig itt lehet kosárba helyezni.

mobilarena.hu/hir/akciofigyelo_olcso_gimbal_meg_olcsobban.html

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
mobilarena
banner

Vélemény, hozzászólás?