jún 4, 2021
11 Views
0 0

Akcióban a vadállatbefogó: egy mogyoródi tóból kifogott aligátorteknős ártalmatlanításához riasztották Both Zoltánt – videó

Written by

Both Zoltánt éppen vacsorázott, már lefeküdni készült, amikor megcsörrent a telefonja: az M3-as autópálya mellől, Mogyoród közeléből riasztották horgászok, akik állításuk szerint aligátorteknőst fogtak egy kis tóban. A vadállatbefogó képet kért az állatról, mely bebizonyította, hogy tényleg egy aligátorteknősről van szó, így azonnal a helyszínre sietett.

(A legfrissebb hírek itt)

Both Zoltánt a Segítő Angyalok vitte a helyszínre „Az állatot végül hordóba tették, de akkor már harapott volna mindenfelé, nem tudtak vele mit csinálni. Ez inváziós faj, rendkívül agresszív tud lenni. Ami mozog, mindenre ráharap, nincs ellenfele, akár csatornafedél nagyságúra is megnőhet” – mesélte a pecaverzum.hu-nak, miben is rejlik az állat veszélyessége.

(Ez is érdekelheti: Both Zoltán vadállatbefogó vallomása: „Édesanyám nagyon tartott tőlük, de nem bírtam magammal”)

Az elfogás után videó is készült a vadállatról, melyet itt tekinthet meg:

Mint arról a Blikk is beszámolt, idén jelent meg a Vadállatbefogó cenzúra nélkül című kötete, melynek első nyomása szinte azonnal el is fogyott. A könyvben Both Zoltán a kezdetektől leírja, milyen utat tett meg a külvárosi művelődési házak állatbemutatóitól egészen odáig, hogy akár egy tartalékos katonát, bármikor riaszthatják egy elkóborolt, vagy utcára tett vadállat ügyében.

Legyen szó egy játszótérre eresztett agámáról, egy patakba engedett aligátorteknősről, vagy a falu szélén kidobott pitonról, Both Zoltán semmitől sem riadt vissza. Ő arra tette fel az életét, hogy ezeket a sokszor félreértett állatokat megmentse.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/both-zoltan-vadallatbefogo-mogyorod-riasztas-aligatorteknos-artalmatlanitas/5m37er7

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?