febr 22, 2021
8 Views
0 0

Ájulásig fojtogatta a feleségét, majd bosszúból szexképeket küldött a munkahelyére

Written by

Négy év börtönre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a férfit, aki képtelen volt belenyugodni a válásba, ezért majdnem megfojtotta és hónapokon át zaklatta feleségét. Az emberölési kísérlettel vádolt férfit öt évre eltiltották a közügyektől is.

A férfi és a nő 1996 óta voltak házasok, s egy gyermekük született. Kapcsolatuk 2000 körül megromlott, a nő 2018-ban elhatározta, hogy elválik a férfitől. Ezt a párjával is közölte, aki azonban nem vette komolyan a szándékát. Az asszony két évvel ezelőtt felkeresett egy ügyvédet a válás miatt, és erről a férjének is beszámolt.  Ekkor a férfi kijelentette, hogy a nőnek biztosan van valakije, és kérte, árulja el, ki az, de ezt a nő nem tette meg.

Másnap a férfi ismét arról kérdezte a feleségét, hogy kivel van viszonya. Ezt a nő továbbra sem árulta el, ezért a férje tovább faggatta, egyre agresszívabbá vált, majd megragadta a neje nyakát és fojtogatni kezdte. Ennek hatására az asszony elvesztette az eszméletét. Amikor magához tért, értesítette a rendőrséget, majd a rendőri intézkedést követően kórházba ment. A bántalmazás következtében az asszony nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett és közvetett életveszélyes állapotba került.

A bántalmazást követően a férfi elköltözött a feleségétől, aki közölte, hogy nem kíván kapcsolatot tartani és kommunikálni a férfival. Ennek ellenére a férj több alkalommal küldött SMS üzenetet a nőnek, aki távoltartási kérelmet nyújtott be vele szemben a bíróságon. Amikor a távoltartás határideje lejárt a férfi megjelent az asszony házánál és közölte vele, hogy vissza szeretne költözni.

Ezt a nő megtagadta és felszólította a férfit, hogy ne menjen többet a házhoz. A férj még több hónapon keresztül próbált az asszonnyal kapcsolatba lépni, felkereste a nő ismerőseit is, akiknek telefonon és az interneten keresztül is az asszonyt megszégyenítő üzeneteket küldött, valamint többüket azzal gyanúsított meg, hogy viszonyt folytattak a feleségével.

Tavaly májusában a nő lánya észrevette, hogy a férfi a házuk mögötti vasúti töltésről figyeli az ingatlanjukat. Egy másik alkalommal egy baráti összejövetelt zavart meg úgy, hogy megpróbált az udvarba bejutni, de végül a kiérkező rendőrök elfogták a férfit. Ekkor a nő a sérelmére elkövetett zaklatás vétsége miatt magánindítványt terjesztett elő a férfival szemben.

két évvel ezelőtt egy internetes közösségi portálon keresztül a férfi szexuális tartalmú fényképeket küldött az exét foglalkoztató cég profiljára. Ezt az oldalt az asszonyon kívül más munkatárs is kezeli, így a férfi jelentős érdeksérelmet okozott a nőnek. A bíróság végy év börtönre ítélte az elkövetőt emberölés kísérlete, zaklatás, garázdaság és személyes adattal való visszaélés miatt. Az ügyész súlyosabb főbüntetés és mellékbüntetés kiszabása érdekében, a férfi valamennyi terhére rótt bűncselekmény alóli felmentése miatt jelentett be fellebbezést, a védő pedig három munkanap gondolkodási időt tartott fenn, így az ítélet nem jogerős.

24.hu/belfold/2021/02/22/ajulasig-fojtogatta-a-feleseget-majd-bosszubol-szexkepeket-kuldott-a-munkahelyere/

Komment írása

Article Tags:
· ·
Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?