jún 10, 2021
6 Views
0 0

Agárdi Szilvi drámája: eljött a teljes vakság – Végül a szerelem is

Written by

Agárdi Szilvit a szülei teljes értékű életre nevelték, annak ellenére, hogy kisbaba kora óta csak foltokban és sziluettekben látja a világot. A sérülése sosem okozott gondot, hogy kiteljesedjen az életben: futott, úszott, hegyeket mászott, utazott és énekesi karriert épített. Tavaly nyáron azonban romlani kezdett az állapota, már pedig teljesen megvakult.

(A legfrissebb hírek itt)

“A maradék látásomat nem egyik napra a másikra, hanem néhány hét alatt veszett oda. Voltam kórházban, de nem tudtak rajtam segíteni. Lélekben nagyon mélyre kerültem, és elképzelésem sem volt, hogyan élek majd ezután– mondta az énekesnő a Meglepetésnek.

Szilvit szülei egyetlen egy pillanatra sem hagyták egyedül, azonnal a lány segítségére siettek. Az énekesnő hozzátette: amióta elveszítette teljesen a látását, több ember is eltűnt az életéből, ő azonban ezt nem bánja. Időközben a szerelem is rátalált, Krisztián személyében.

“Még a kezdetek kezdetén kérdeztem Krisztiánt, hogy nem zavarja, nem tudok majd a szemébe nézni? Azt felelte, hogy nem hiszem, hogy bármiben is akadályozna bennünket” – mesélte Szilvi. A szerelmesek azóta is együtt vannak, s bár – ahogyan arról a Blikk is beszámolt – nemrég szétköltözzek, aggodalomra semmi ok. Szilvi a Borsnak elárulta: csak az albérletüket kellett otthagyniuk egy őrjöngő szomszéd miatt, a párkapcsolatukat azonban nem adták fel.

Szilvi a sok megpróbáltatás ellenére is rendkívül boldog, főleg miután az egyik nagy telefontársaság felkérte őt reklámarcának. A Hajnali fény című dal – amit Majkával közösen énekel – számos pozitív visszajelzést és dicséretet kapott.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/agardi-szilvi-latas-szerelem-boldogsag/e6f4hh8

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?