okt 16, 2020
8 Views
0 0

„Addig ütlek, amíg mozogsz, kinyírom a gyereket és téged is!”

Written by

Zaklatás miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járási Ügyészség egy 33 éves helyi férfival szemben, aki azzal fenyegette a volt párját, hogy megöli őt és a gyerekét is.

A férfi korábban élettársi kapcsolatban élt a nővel, akitől közös gyermekük is született. A nő azonban tavaly októberben a gyermekkel együtt elhagyta, és megszakította vele az élettársi kapcsolatot. A férfi ezt nem tudta elfogadni, ezért a külön költözésüket követően a nőnek nyolc hónapon keresztül zaklatta az internetes közösségi oldalakon. Az üzenetek között voltak olyan tartalmúak is, amelyben megveréssel, megöléssel fenyegette a volt élettársát és annak új barátját is.

A fenyegetések alkalmával többször is olyan képeket is küldött, amikor kést tartott a kezében. Az üzenetek miatt a nő félelemben élt, féltette magát, a  két és fél éves gyermekét, valamint új partnerét is. A volt párja május elsejei üzenetében azt írta: „hamarosan menni fogok, szétszedlek. Addig ütlek, amíg mozogsz”.  Két héttel később pedig azt írta neki „Ki foglak nyírni. Az asszony másnap feljelentette a volt élettársát.

24.hu/belfold/2020/10/16/nagykanizsa-zaklatas-vademeles/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?