máj 29, 2021
6 Views
0 0

Addig kereskedett bizarr állati csontokkal egy kanadai nő, míg le nem csukták

Written by

Többek között egy háromujjú lajhárt, 18 krokodil koponyát és hét krokodil lábat is találtak egy nőnél a kanadai határon. Le is tartóztatták a határ vermonti oldalán, hiszen az Egyesült Államokban ezek az állatok szigorúan védettek és tilos áruba bocsátani a testrészeiket.

Vanessa Rondeau, egy montreali boltban éppen ilyesmivel foglalkozott. Egy egész üzletet épített fel a bizarr csontok és koponyák kereskedésére. Ez a szarvas fej például egy egész visszafogott darab a kínálatából.

Az utóbbi pár évben azonban a krokodilhoz és lajhárhoz hasonló specialitásokkal is kereskedett, ráadásul nemzetközi bizniszbe fogot és a nyomozók szerint csaknem húszszor lépte át az Egyesült Államok határát, hogy ott adjon el belőlük. Volt még a kínálatában

Vanessa Rondeau elfogására szabályos fedett akciót kellett végrehajtania az Államok Hal- és Vadszolgálata egyik ügynökének, aki jegesmedve koponya után érdeklődött a nőnél. Akkor bukott le, amikor készségesen le is szállította azt.

444.hu/2021/05/29/addig-kereskedett-bizarr-allati-csontokkal-egy-kanadai-no-mig-le-nem-csuktak?utm_source=rss_feed&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_syndication

Komment írása

Article Categories:
444
banner

Vélemény, hozzászólás?