ápr 30, 2021
5 Views
0 0

A zuglói késelő most azt állítja, már holtan talált rá feleségére

Written by

Egy emberként fogtak össze a barátok a kétéves kisfiúért, aki szem- és fültanúja volt anyja halálának április 24-én, a XIV. kerületi Füredi parknál. A fiatal anyát válófélben lévő férje több késszúrással ölte meg a bérházak közelében. Mint azt az Origo is megírta, a marokkói férfi azért ölte meg a feleségét, mert betegesen féltékeny volt, és nem akarta, hogy a nő elhagyja.

A közelben lakók tisztán hallották, ahogy a 37 éves A. Mohamed arab nyelven artikulálatlanul ordít a nővel, majd a férfi elővette kését, amivel megölte. A Blikk úgy tudja, hogy

A FÉRFI A LETARTÓZTATÁSÁRÓL DÖNTŐ NYOMOZÁSI BÍRÓ ELŐTT TAGADTA TETTÉT, AZT ÁLLÍTVA, A FELESÉGE MÁR NEM ÉLT, AMIKOR Ő BEÜLT A KOCSIBA.

A. Mohamed előtt a bűncselekményt megelőzően fényes karrier állt. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi Doktori Iskolájában tanult.

A kétéves kisfiút az anyai nagyanyja neveli tovább. A barátok és ismerősök gyűjtést szerveztek, hogy segítsék az életüket.

Mohamed egy igazi balhés alak volt. Állandóan kötekedett a diákokkal és a tanárokkal is. A képességei tényleg kiválóak voltak, de a magatartása elviselhetetlen.

Mindenben és mindenkiben csak a hibát kereste. Egy ideje már az egyetem területén lévő kollégiumban lakott” – mondta a lapnak a férfi egyik diáktársa.

A lap szerint a nő XIV. kerületi lakásában laktak sokáig. Kilenc hónappal ezelőtt azonban a férfi elköltözött a házból, ahol a lakók többsége udvarias, kedves embernek ismerte meg. A. Mohamed akár 20 év börtönbüntetést is kaphat.

Fotó: MTI

Origo

hirtv.hu/ahirtvhirei/a-zugloi-keselo-most-azt-allitja-mar-holtan-talalt-ra-felesegere-2520910?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?