ápr 29, 2021
12 Views
0 0

A visszatérésre készül: Trump már biztosra veszi, hogy ott lesz a 2024-es elnökválasztáson

Written by

Trump egyszerűen nem tudja elfogadni a tény, hogy nem választották meg további négy évre az Amerikai Egyesült Államok elnökének. Most azonban azon gondolkodik, hogy 2024-ben újra elindult a posztért.

(A legfrissebb hírek itt)

A Mirror információi szerint a Fox Business News nemrég megkérdezte Donald Trumptól, hogy gondolkodik-e az újrainduláson, amelyre azt felelte: “Igen. 100% -ban”

Bejelentése egy nappal azután következett, hogy Joe Biden a kongresszus közös ülésszakán tartott első beszédében az nyilatkozta: az Amerikai Egyesült Államok újra mozgásban van.

“Most, mindössze 100 nap elteltével jelenthetem a nemzetnek: Amerika ismét mozgásban van, a veszélyt és a válságot lehetőséggé, a visszalépést erővé változtatja” – fogalmazott Biden.

Trumpot a novemberi szavazáson 306 választói szavazattal győzte le Joe Biden, aki ezzel az Amerikai Egyesült Államok legújabb elnökévé vált. A történelem során pedig egyszer történt az, hogy egy veszteséges választás után, újra elnök tudott lenni valaki. Grover Cleveland, 1885 és 1897 között a 22. és a 24. elnöki szerepet is meg tudta szerezni magának.

www.blikk.hu/aktualis/politika/trump-indulna-a-2024-es-valasztasokon/355nnd4

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?