máj 6, 2021
10 Views
0 0

A villanyszerelők hozták le a kétségbeesett macskát a hétméteres villanyoszlopról Békéscsabán

Written by

Cirmi állítólag több órát töltött a magasban, de szerencsére nem szenvedett áramütést.

Egy macska felmászott egy hétméteres fa villanyoszlopra egy zártkertben Békéscsabán és ott rekedt. A bejelentésre az MVM Démász két munkatársa vonult ki, akiknek sikerült lehozniuk az állatot – írta a Nemzeti Közművek a Facebookon.

„Állatbarát munkatársaink a békési körzet készenlétes szerelőcsapataként kosaras autóval érkeztek meg a külterületi címre, ahol a kisfeszültségű hálózat kikapcsolása után egy sikeres mentőakcióval kimentették Cirmit a felettébb veszélyes helyzetből – a cica, a gazdája és a szomszédok nagy örömére – írták a közösségi oldalon.

Hozzátették, hogy a macska állítólag több órát töltött a villanyoszlop kereszttartóján, áramütést szerencsére nem szenvedett.

Kollegáink esetet követő beszámolójából kiderült, hogy amikor elköszöntek a helyszínen megjelent ügyfeleinktől, Cirmi, mint aki jól végezte dolgát, gazdájával nyugodtan, elégedetten hazasétált”

írta a a Nemzeti Közművek.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

hvg.hu/elet/20210506_Villanyszerelo_macska_hetmeteres_villanyoszlop_Bekescsaba#rss

Komment írása

Article Categories:
hvg.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?