máj 30, 2021
24 Views
0 0

A veterán bokszoló pépesre verte az addig veretlen bajnokot és történelmet írt

Written by

A 38 éves Nonito Donaire magyar idő szerint vasárnap hajnalban kiütötte Nordine Oubaalit, így megszerezte a Boksz Világtanács (WBC) harmatsúlyú világbajnoki címét.

Ezzel Donaire lett minden idők legidősebb ökölvíja, aki világbajnoki övet szerez.

A kaliforniai Carsonban rendezett összecsapás a negyedik menetben dőlt el, a veterán bokszoló ekkor ütötte ki ellenfelét, aki 2019 januárja óta birtokolta az övet.

Nonito Donaire ezzel pályafutása 47. összecsapásán a 41. sikerét aratta, a sportág egyik legjobbja, 2007 és 2019 között négy súlycsoportban is világbajnok volt különböző szervezeteknél.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

24.hu/sport/2021/05/30/nonito-donaire-nordine-oubaali-wbc-harmatsuly-kiutes/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Boksz · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?