ápr 7, 2021
7 Views
0 0

A varrónők igazságtalannak érzik, hogy őket is érintették a korlátozások

Written by

A varrónők igazságtalannak érzik, hogy őket is érintették a korlátozások

Reggel óta ismét nyitva tarthatnak a szolgáltatók, többek között a fodrászok, kozmetikusok. Az egy hónapos kényszerszünet után számos vállalkozóhoz olyan sokan jelentkeztek be, hogy hetekre betelt a naptár. Az edzőtermek viszont továbbra sem nyithatnak ki. Az ATV Híradó riportja.

Miután a beoltottak száma elérte a 2,5 milliót, szerda reggel ismét kinyithattak
a szolgáltatók. Hideg Szilvia műkörmösként dolgozik, náluk hatalmas kiesést jelentett, hogy üzlete egy hónapig zárva volt, szűkösen tudtak csak megélni.

A varrónők sem fogadhattak ügyfeleket. Sokan igazságtalannak érzik, hogy őket is sújtották a korlátozó intézkedések. Bodrogi Bea, a BB Style tulajdonos azt mondja, „itt vagyok egyedül és aki hozzám jön ő is egyedül van mi párban így két ember vagyunk konta ban miközben egy áruházláncban egymást tapossák az emberek és a buszokon tömeg van ritkított járatok vannak ezáltal még jobban még több ember van rajta és ez a bosszantó hogy hogy mi meg nem dolgozhatunk idáig fizetni valónk van de bevételük sajnos nincs.”

Számos szolgáltató naptára már délre betelt – egy hónapra előre: a nyitás hírére ugyanis sokan azonnal jelentkeztek be fodrászhoz kozmetikushoz vagy éppen sminktetoválóhoz. Azonban a gyors jelentkezés ellenére is előfordul, hogy csak egy hónap múlva kerül sorra a vendég. Az edzőtermek azonban – legalábbis hivatalosan – továbbra is zárva maradnak.

A kisebb üzletekben csak a szolgáltató és egy vendég tartózkodhat, emellett kötelező a maszk viselése is. A másfél méteres távolság megtartása viszont rájuk nem vonatkozik.

Gyorsan beteltek a naptárak a szolgáltatóknál

 atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210407-a-varronok-igazsagtalannak-erzik-hogy-oket-is-erintettek-a-korlatozasok

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?