ápr 29, 2021
6 Views
0 0

A torta után lett rosszul a zeneszerző: a 80. születésnapján került a sürgősségi osztályra Dobos Attila

Written by

Felemásra sikeredett a nyolcvanadik születésnapja Dobos Attilának, aki nagyon készült a kerek évforduló megünneplésére. A családja napközben még tortával köszöntötte, de nem sokkal később a kórházban kötött ki az ismert zeneszerző, aki „leánykéréssel” búcsúztatta az óévet. Attila éppen a születésnapjára, április 27-re tervezte ötödik házasságkötését, de az élet közbeszólt. A koronavírus miatt amúgy is elhalasztották a ceremóniát, ráadásul a jeles napon Dobos rosszul lett.

(A legfrissebb hírek itt)

Lányai és unokái még felköszöntötték tortával Attilát, de utána rosszul lett, nagyon gyengének érezte magát, így délután be kellett vinni az egyik fővárosi kórház sürgősségi osztályára, ahol infúziót kapott – súgta meg a Blikknek Dobos Attila egyik hozzátartozója.

Kiderült, a zeneszerző szinte kiszáradt, ezért ellátták, fél napig megfigyelték, majd szerda hajnalban térhetett haza lábadozni. Budai otthonában hű társa, Erzsébet ápolja, aki mindent megtesz párja felépüléséért, hogy mielőbb megerősödve állhassanak majd az oltár elé. Dobos Attila az utóbbi években nem először került kórházba, legutóbb szívinfarktus után kezelték. Éppen betegségének „köszönheti” szerelmét is, mert sokat szédült és többször elesett, ezért a zeneszerző egy olyan ápolónőt keresett, aki gyakrabban, akár éjszaka is felügyeli. Így találtak egymásra Erzsébettel, aki az életben és a színpadon is társa lett.

Erzsók eredeti szakmája ápolónő, és a hónapok alatt egyre bensőségesebbé vált a kapcsolatunk, és most már együtt élünk egy ideje. Neki köszönhetően az egészségem is sokat javult, és újra boldognak érzem magam – újságolta nemrég örömmel lapunknak Dobos Attila.

A Boldogságtól ordítani tudnék szerzőjének azonban éppen az egyik legszebb napján, a születésnapján nem lehetett felhőtlen az öröme, ám szerelmével vigasztalódhat.

Ez is érdekelheti: Kiderült mikor veszi feleségül kedvesét Dobos Attila

– Egy ideje már fontolgattam a lánykérést, mert úgy éreztem, meg kell pecsételnünk a kapcsolatunkat, és erre a legjobb alkalomnak a szilvesztert találtam. Amikor pontban éjfélkor kimondtam, hogy „Legyél a feleségem!”, annyira megleptem vele Erzsókot, hogy elsírta magát – mesélte örömmel a Blikknek néhány hónappal ezelőtt Dobos. – Ennél szebben nem is zárhattuk volna az óévet, és jobban nem is kezdhetnénk az újat. Tudom, hogy ebben a korban sokan már az elmúlásra gondolnak, de én inkább a boldogságra!

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/dobos-attila-zeneszerzo-feleseg-koronavirus-szuletesnap/xthttz9

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?