máj 4, 2021
4 Views
0 0

"A testem emlékszik mindenre" – Őszintén mesélt a tesképzavaráról Kollányi Zsuzsi – fotó

Written by

Kollányi Zsuzsi szerető családja körében éli mindennapjait, arról nem is beszélve, hogy hazánk sikeres és elismert énekesnője. Mind ezek ellenére neki is kellett megküzdenie olyan problémákkal, amikről korábban kevés hozzátartozójának lehetett tudomása.

Az előadó ugyanis annyira nem volt megelégedve saját külsejével, hogy az anorexiával és a bulimiával is harcolni kényszerült az évek során. Zsuzsi éppen ezért rendkívül fontosnak tartotta, hogy mások segítsége érdekében elmesélje saját történetét.

(A legfrissebb hírek itt)

“A testem emlékszik mindenre. Hogy voltam anorexiás. Bulímiás. Szültem kétszer. Rengeteget sportoltam. Fogyasztottam ártalmas és egészséges dolgokat is. Híztam, fogytam… változtam. Öregedtem… és akkor? Haragudnom kellene rá? Rejtegetni? Mert már nem olyan esztétikus, mint 20 éves koromban? Mikor még alig történt vele valami? Nem hiszem… inkább tisztelnem kell, hogy úgy szeret engem, hogy még most is kitart mellettem. Velem változik. Nem olyan, mint volt. De én sem vagyok olyan. Szóval inkább kényeztetnem kell őt. Egészen az utolsó sejtemig. Mert ő mindig minden körülmények között itt van velem, értem!” – írja közösségi oldalán az énekesnő.

(Ez is érdekelheti: „Már másnap a kórházban azon gondolkodtam: belevágnék még egyszer” – Őszintén vallott a szülés élményéről Kollányi Zsuzsi)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/anorexia-bulimia-kuzdelem-kollanyi-zsuzsi/3t0zmzc

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?