máj 26, 2021
18 Views
0 0

A Tankcsapda újra turnézni indul, és a tavaly elmaradt nagykoncertjüket is megtartják

Written by

A Tankcsapda újra turnézni indul, és a tavaly elmaradt nagykoncertjüket is megtartják

A zenekar dobosa, Fejes Tamás Horvátországból jelentkezett be az Egyenes beszédbe, ahol rápihennek az előttük álló, remélhetőleg sűrű nyárra.

A Tankcsapda újra turnézni indul, és a tavaly elmaradt nagykoncertjüket is megtartják

Első körben nyolc koncertet hirdettek meg: a Tankcsapda Jászberényben kezd június 18-án, de az azt követő napokban szintén járják az országot. Ráadásul megtartják a tavaly elmaradt, első évtizedes jubileumi koncertet is június 25-én a Budapest Parkban. Eleinte még a tagoknak is kusza volt, hogy milyen feltételek mellett léphetnek fel, de most már világos számukra, hogy létszámkorlátozás nélkül lehet lebonyolítani a nagyszabású bulit. Védettségi igazolványra azonban mindenképpen szükség lesz a belépéshez.


„Ez sajnos megosztja az embereket. Nekünk is vannak ezekkel fenntartásaink, mert az lenne az optimális, ha mindenki ott tudna lenni. De ha ez a szabály, ez a szabály. Azokat az embereket sajnáljuk a legjobban, akik mondjuk az önhibájukon kívül nem tudnak oltást szerezni, nem tudják magukat oltatni, és megvan már egy éve a jegyük”

 – fogalmazott Fejes Tamás a műsorban, és hozzátette, hogy sokan nem váltották vissza a belépőt, és nehéz szituációban vannak, hogyan oldják meg, hogy senki se csalódjon.

A karantén alatt tartottak online koncertet, de mivel már az élő zenélés elindult, ott érzik magukat a legjobban, az online tér nem az igazi terepük. Olyan megoldás viszont elképzelhető, hogy egyes fellépéseket élőben és otthonról is lehet majd követni.

Arról szintén szó esett, hogy nagyon küzdelmesen élték túl az elmúlt egy évet: nem is a saját helyzetük miatt, hanem a stábot volt rendkívül nehéz egyben tartani. „De már látszik a fény az alagút végén” – folytatta a Tankcsapda dobosa. Szeretnék ezt az időszakot mihamarabb elfelejteni.

Végül kiderült, hogy éppen Horvátországban vannak, mert a zenekar szerette volna kipihenni magát a koncertek előtt, hiszen arra számítanak, hogy az elkövetkezendő másfél évben turnézni fognak.

atv.hu ​

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210526-a-tankcsapda-ujra-turnezni-indul-es-a-tavaly-elmaradt-nagykoncertjuket-is-megtartjak

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?