okt 29, 2020
22 Views
0 0

A tanárok arról panaszkodnak, hogy nem tesztelik őket és ha van egyáltalán, akkor is lassú a kontaktkutatás

Written by

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.

Megveszem

A tanárok 74 százaléka nem érzi magát biztonságban az őszi járványhelyzetben, derült ki a Pedagógusok Szakszervezetének felméréséből. A válaszadók 78 százaléka arról nyilatkozott, hogy munkahelyén már megjelent a koronavírus. Az ATV reggeli műsorában az érdekvédelmi képviselet vezetője, Szabó Zsuzsa kijelentette:

özönlenek hozzájuk a panaszok azzal kapcsolatban, hogy nem tesztelik őket és nincs kontaktkutatás sem, ha van, akkor lassú.

Hozzátette: hiába kérték több döntéshozótól is levélben, hogy teszteljék a pedagógusokat, és azokat a tanárokat, akik krónikus betegségben küzdenek, érdemi döntés az ügyben nem született. Ahogy arra sem reagáltak, hogy a szakszervezet olyan hibrid oktatást vezetne be, ahol a középiskolásokat és az általános iskola felső osztályaiban tanulókat digitálisan képeznék, az alsó tagozatosok bent maradnának az iskolákban, viszont megfeleznék az egy osztályban tartózkodók számát. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma.
Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”


Megveszem a Makrót

444.hu/2020/10/29/a-tanarok-arrol-panaszkodnak-hogy-nem-tesztelik-oket-es-ha-van-egyaltalan-akkor-is-lassu-a-kontaktkutatas

Komment írása

Article Categories:
444
banner

Vélemény, hozzászólás?